kategori

sertifikasi

O nas

Manungsa wis tau digandhengake banyuurip kliwat ing sumber, klompok manungsa kanthi kabeh aspek urip muncul. Dina iki nyoba produksi banyu lan distribusi lagi diiringi piranti lan proses teknologi rumit.

ketemu kita

Perusahaan kita, Titik Banyu wis operasi ing pasar wiwit taun 2004.

Kita minangka distributor eksklusif kanggo para pamimpin Polandia ing industri kasebut.

Saiki kita adol produk saka perusahaan: Kosmetal - dispenser banyu, Elkay - omben-omben lan banyu sumber, Metalco - arsitektur cilik, Garis banyu - saringan banyu, Valve Singer - pimpinan ing bidang pemantauan lingkungan, pangukuran (e. aliran, tekanan), rekaman data lan peraturan jaringan pasokan banyu (mis. katup suda).

Uga ngajak sampeyan supaya kenal karo merek liyane: CityFormDesign.pl lan Waca rangkeng-

Produsen

Teknologi Acuva

firma Acuva didegaké ing 2014. Misi kasebut yaiku ngrampungake masalah saiki, ngatasi alangan lan ngadhepi tantangan anyar kanggo nyedhiyakake banyu ngombe kanthi aman. Spesialisasi ing sistem desinfeksi banyu nalika panggunaan, uga kanggo aplikasi OEM modular. Saiki, kabeh sistem Acuva dites lan diterapake ing meh kabeh bawana ing saindenging jagad.

Acuva Technologies Inc. minangka pimpinan dunia teknologi Disinfeksi banyu UV-LED. Dheweke ngrancang, ngembangake lan nggawe sistem UV-LED canggih kanggo disinfeksi banyu modern lan efektif. Tujuan perusahaan yaiku nyedhiyakake akses menyang banyu ngombe sing resik lan resik kanggo kabeh wong ing saindenging jagad, saéngga bisa njamin kualitas urip sing bisa urip.

Kosmetal

Kosmetal didegaké ing 1951 minangka bengkel kulawarga cilik kanggo kerja logam lan nggawe komponen kanggo industri elektronika.

Ing taun-taun saiki, produksi ditambahi produk kulkas lan kanthi basis, wiwit produksi dispenser banyu.

Saiki, minangka pabrikan saka macem-macem piranti saka jinis iki, solusi solusi teknologi modern lan teknologi modern sing paling dhuwur, digawe saka bahan sing paling apik, sing njamin panggunaan pirang-pirang taun.

Produk kosmetik didol menyang pirang-pirang negara ing saindenging jagad lan dihargai kanthi kualitas.

Elkay

firma Elkay diadegake ing taun 1920 ing pinggiran lor Chicago minangka bengkel cilik.

Wiwit dina iki, dheweke tetep makarya terus produksi omben-omben lan spa banyuSajrone pirang-pirang taun, mbuktekake perawatan kanggo kualitas lan standar sing paling dhuwur.

Saiki iku saiki pimpinan donya ing pasar iki, terus-terusan nambah tawaran kanggo panampa, kanthi terus nganggo model sing dilengkapi karo solusi teknis paling anyar, kayata: layanan non-kontak, counter Green Tricker, lsp.

Metalco

Metalco iki nyipta gaya lan terus nyatakake proses kreatif sing diwiwiti wiwitan taun 1984.

Dina iki minangka salah sawijining prodhusen paling gedhe arsitektur kutha cilik ing jagad.

Metalco tegese Gayaamarga gaya ing saben produk lan saben detail nggawe Metalco beda ing Sejarah Sejarah, ing teknologi inovatif paling anyar. Metalco minangka gabungan mewah sing dituju kanggo solusi ekologis.

Sukses komersial ing metalco minangka asil panliten lan eksperimen ing desain, uga matur nuwun kanggo sumbangan arkitek terkenal lan desainer terkenal internasional, kanggo bahan mentah lan teknologi inovatif paling anyar.

Valve Singer

Valve Singer desain lan pabrik otomatis tutup katup kanggo industri banyu global.

Wiwit taun 1957, pilot kita ngoperasikake katup kontrol diafragma wis dipasang ing meh kabeh bawana ing saindenging jagad.

Apa Manajemen kehilangan banyu ing Asia Tenggara, masalah perlindungan banyu Saudi Arabia, utawa kabutuhan distribusi kotamadya AS, kita nyedhiyakake solusi manajemen banyu kanggo pemerintah, kutha, bisnis lan kontraktor ing saindenging jagad. .

Akeh produk inovatif sing lair amarga kepinginan kanggo ngrampungake masalah aplikasi.

Masalah sing disedhiyakake, tim khusus kanggo elektronika, instrumen lan katup kontrol ora bisa digunakake kanthi riset lan desain nganti solusi ditemokake.

Deleng animasi Singer >>

News

31 August 2020

Piranti kanggo banyu gassing

Dispenser banyu sing ngiringan katon luwih asring ing perusahaan, kantor, kantor lan uga omah pribadi. Piranti modern kanggo banyu gassing ...

18 May 2020

Ngombe botol banyu

Penawaran kita kalebu omben-omben ngombe kanggo pendidikan, kanggo industri HoReCa, perawatan kesehatan, omah, kantor, fasilitas umum, taman, fasilitas ...

28 April 2020

Pengurangan tekanan banyu

Pengurangan tekanan banyu, pangaturan kanthi filter lan tolok tekanan. Owah-owahan tekanan banyu sing dumadi ing sistem banyu asring minangka asil, antara liya, ...