Dispenser banyu

Dibutuhake sampeyan dispenser banyu menyang perusahaan, kantor? Water Point minangka wakil tunggal Kosmetal ing Polandia wis nawakake dispenser banyu bottleless kanggo nggunakake kanggo restoran, hotel, kantor, kantor, klinik-klinik lan rumah sakit, sekolah, taman lan fasilitas olahraga, salon fitness lan omah.

Kosmétal saiki dadi produser Italia lan pimpinan internasional paling gedhe ing produksi solusi inovatif kanggo ngombe banyu.

Produksi kulkas, ing botol lan banyu, 100% digawe ing Italia.

Kosmétal bisa ngegungake salah sawijining tawaran paling gedhe ing industri, yaiku babagan jinis produk sing dikirim banyu - suhu kamar, kadhemen, panas, cemlorot - uga macem-macem model sing kasedhiya.

Komitmen internasional, bebarengan karo kualitas produk, ngidini perusahaan artisanal iki tekan tingkat kaunggulan lan dadi pemasok sawetara klompok pembelian sing paling penting, ing Italia lan ing saindenging jagad, sing digawe desain khusus.

Download katalog >>

Dispenser banyu silinder-Kelas Gratis

Dispenser banyu Hi-Kelas

Hi-Kelas minangka dispenser banyu kelas ndhuwury, dirancang lan tujuane kanggo kabeh aplikasi lan njero ruangan. Nggunakake teknologi paling anyar lan bahan paling apik sing njamin efisiensi lan linuwih maksimal, supaya sampeyan bisa entuk nganti 45 l / h banyu adhem lan curling lan 13 l / h banyu panas.

Dispenser banyu Hi-Kelas

Nganggo XNUMX jinis banyu: suhu kamar, kadhemen, cemlorot lan panas, sing bisa diwutahake menyang kapal sing beda-beda ing dhuwur berkat kanggo spout sing bisa diatur. Wangun modern; ngarep digawe saka kaca pangilon ireng ing kombinasi karo stainless steel lan panel kontrol estetika, nggawe produk kanthi nilai sarana sing dhuwur.

Dispenser banyu silinder Pro-Stream. Banyu kadhemen, panas lan panas

Dispenser banyu

PRO-STREAM yaiku wong sing ngiringan kanthi desain modern lan canggih kanthi kolom terisol termal, panel sentuhan kontrol, kanthi jelas informasi babagan status operasi piranti, kalebu fungsi: siap, dadi panas, mati. Iki digunakake ing varian kanthi alat dandang, kulkas lan sistem gassing.

Dispenser banyu Pro-Stream

Sistem kasebut uga duwe sistem sensitif sing ngontrol modus piranti kasebut, kanthi nggunakake konsumsi energi kanthi otomatis. Nyisihake banyu panas kanthi suhu 98 ° C wiwit saiki, bisa diisi nganti 215 cangkir saben jam kanthi kapasitas 250 ml, uga pilihan banyu adhem lan sparkling nganti 15 l / h. Bisa digunakake kanggo nggawe teh, kopi lan minuman panas liyane kanthi cara sing cepet lan praktis.

Dispenser banyu akuitas

Dispenser banyu akuitas

Dispenser banyu

Kesuburan - dispenser banyu bebas silinder: efisien, mantep, kanthi tampilan modern, digawe saka bahan sing paling apik kanggo njamin operasi lan daya tahan sing bisa dipercaya. Solusi teknis lan teknologi sing ditrapake njamin operasi sing gampang lan aman, kanthi signifikan mengaruhi biaya operasi kanthi nyuda panggunaan energi.

Dispenser banyu akuitas

Dingin banyu Aquality freestanding nyedhiyakake banyu sing lemu lan disaring 22 l / h, cukup kanggo 40 wong.

Kesahihan nggunakake teknologi ICE Bank ing banyu sing luwih adhem, sing langsung sambung karo sumber banyu.

Ora ana reservoir sing dibangun, sing nyedhiyakake perlindungan kebersihan sing luwih dhuwur amarga banyu ora disimpen ing akhir minggu lan preian.

Banyu banyu sing adhem ngirit papan. Desain apik kanggo cocog karo lingkungan apa wae.

Kesubaran duwe bukaan dispensing gedhe sing ngidini sampeyan isi jugs lan botol.

fitur:

  • Sampurna minangka sistem banyu omah utawa minangka banyu banyu kantor
  • Kantong wadhah terpadu (7 cangkir)
  • Tanpa tank tank / Penyejukan langsung
  • Penyediaan banyu sing terus disaring
  • Pabrik sing ana got
  • Lumahing resik, gampang dibasuh
  • Banyu kadhemen adhem
  • Garansi 1 taun

Versi sing kasedhiya: banyu suhu kamar, kadhemen, panas, cemlorot.

Dispenser banyu silinder J-Kelas

Dispenser banyu

Dispenser banyu J-Kelas sinonim karo kualitas paling dhuwur lan teknologi sing paling apik, sing ndadekake piranti sing bisa dipercaya ing tangan pangguna, amarga keahliane, digunakake ing kantor, bar, restoran cilik lan omah.

Dispenser banyu J-Kelas

Kasedhiya kasedhiya ing rong varian: TOP ing counter lan IN ing kontes, dispensing papat jinis banyu: suhu kamar, banyu adhem, banyu panas ing suhu 98 ° C lan karbonat, kanthi rong kapasitas 30 l / h lan 45 l / h.

Dispenser banyu silinder bebas Niagara Top

Dispenser banyu

Niagara Falls - dispenser banyu saka kulawarga iki minangka piranti profesional sing tahan lama lan dipercaya sing ngganti banyu botol, nggampangake operasi, ngilangi kabutuhan mriksa lan panyimpenan, ngirit wektu lan nggampangake logistik, lan nawakake standar lan efisiensi paling dhuwur.

Dispenser banyu Niagara Top

Mulane, dirancang kanggo aplikasi ukuran gedhe, njamin operasi tanpa masalah nalika nyebarake jumlah karbon lan karbonat sing akeh, supaya sampeyan bisa ngisi kabeh jinis kapal kanthi cepet lan nyuda biaya. Ana telung model: countertop ndhuwur, IN ing counter lan freestanding.

Dispenser banyu silinder tanpa wates DRINK TOWER

Dispenser banyu MAJAM

Sampurna kanggo dispensing akeh banyu kadhemen, loro lan sparkling. Sing pas karo sektor katering: ing bar, restoran, hotel lan kantin. Dispenser bisa dihubungake karo sistem sing ana ing sangisoring syarat kanggo nyukupi syarat-syarat dispensing. Panganan panggunaan lan pilihan bahan bermutu kanthi kualitas njamin kebersihan maksimum lan sekaligus nyuda kabutuhan pangopènan sing ora umum.

Dispenser banyu H2O sing gratis-silikon

Dispenser banyu

H2O kita dadi dispenser banyu kanthi dimensi kompak, desain modern, operasi sing sederhana lan intuisi, dadi sumber banyu sing enak kanthi suhu kamar, adhem, cemlorot lan panas.

H2O sandi

Nerangake ing rong versi: Top countopop lan IN ing countertop kanthi spout.

Dispenser banyu silinder G ZERO

Klambi kreta sing dilapisi nganggo tutup baja tahan karat ireng utawa disapu.

G dispenser banyu Z ZO

Dispenser banyu silinder Acqua Alma Point - Pengalaman digital sing anyar kanggo nglindhungi planet kita

Acqua Alma Point

Acqua Alma Point minangka dispenser cerdas sing bisa mbuwang banyu wae, nggawe aroma kanggo nggawe minuman khusus, nanging sing paling penting bisa sesambungan karo pangguna liwat Acqua Alma Refill APP lan botol sing cerdas nganggo tag NFC. Thanks kanggo aplikasi kasebut, pangguna bisa ngatur profil, pilihan, resep, mesthi mriksa tingkat hidrasi lan golek titik Acqua Alma sing paling cedhak. Sanajan berkat NFC, botol kasebut digandhengake karo profil pangguna lan dikenali dening mesin, ngelingi favorit utawa promosi sing diaktifake ing profil.

Download katalog >>