Sing ngombe

Water Point minangka wakil tunggal Elkay ing Polandia wis nawakake ngombe, banyu mancur banyu ngombé spring lan ngombe banyu banyu, kanggo sekolah lan universitas, bangunan kantor, pusat blanja, tanduran produksi, klub fitness, fasilitas olahraga, bandara, stasiun, pusat kesehatan, balai hiburan, bioskop, bioskop, kantor negeri, taman, papan dolanan, promenades, lsp.

Download katalog >>

ngombe

Perusahaan Elkay minangka kantor pusat ing Downers Grove, Illinois, kanthi fasilitas manufaktur ing Amerika Serikat, lan operasi internasional ing China lan Mexico ngladeni pasar global.

Aja nyaring banyu. Ngresiki dheweke! Saiki nyedhiyakake teknologi revolusioner lampu UV UV kanggo desinfeksi banyu saka Acuva. Kita minangka distributor eksklusif pertama ing Eropa!

 

Ngombe tujuan ganda - model LZS8WSS2K

ngombe

Model iki minangka gabungan stasiun pangisi botol banyu lan ngombe supaya bisa ngilangi lemari kanthi langsung tanpa nggunakake kapal tambahan. Iku solusi sing cocog kanggo sekolah, universitas, fasilitas umum, kalebu klub fitness, kantor, rumah sakit.

Ing wektu sing padha, ngenalake filsafat ekologis anyar kanthi menehi informasi babagan pangguna babagan jumlah botol plastik sing disimpen kanthi nggunakake banyu.

Fungsi:

Triker Ijo - Nampilake jumlah botol plastik sing disimpen.

Monitor saringan Grafis (model mung filter) - LED ijo, kuning, lan abang nuduhake kondhisi saringan.

Stream Laminar - Nozel ngisi recessed - njamin aliran lancar lan spatter minimal
banyu, 4-6 l / min.

Spike fleksibel - Flexi-Guard nglindhungi ciloko pangguna. Nduweni lapisan sing nglindhungi pertumbuhan mikroorganisme.

Pengaktifan sensor elektronik - Operasi non-kontak lan higienis kanthi mateni otomatis sawise 20 detik ora aktif.

Sampurna kanggo:

Sekolah lan perguruan tinggi
Fasilitas umum
Fasilitas kesehatan
bandara
stasiun
Klub fitness lan liya-liyane
Balai hiburan
Fasilitas olahraga

Model LZS8WSS2K - piranti iki digawe saka 60% bahan daur ulang, lan digunakake kanggo wong cacat, bocah lan wong diwasa ing kursi rodha.

Tampilan khusus karo konten ngandhani pangguna babagan jumlah botol binatang sing disimpen, saengga selaras karo tren ekologis saiki.

Iki dilengkapi filter sing paling bermutu (timah, klorin, isi padhet lan ngrasakake rasa lan mambu) cukup 12.000 liter banyu lan kulkas.

Yen digunakake ing institusi sekolah, bisa dilengkapi spout Easy-Flex sing khusus, efisien, fleksibel kanggo nglindhungi bocah saka ciloko. Dispenser kanggo ngisi botol dipicu kanthi otomatis dening sensor.

* Sampeyan bisa nggawe logotype ing piring aluminium.

Drinker - model EZS8S

Kajaba iku, model ing ndhuwur, dilengkapi kulkas, panyaring kualitas tinggi (timah, klorin, isi padhet lan rasa lan mambu) cukup 12.000 liter banyu.

Yen digunakake ing institusi sekolah, bisa dilengkapi spout Easy-Flex sing khusus, efisien, fleksibel kanggo nglindhungi bocah saka ciloko.

Cocog kanggo panggunaan wong cacat, bocah lan wong diwasa ing kursi rodha.

Drinker - nyetel LZSTL8WSS2K

Set rong tingkat sing kalebu model sing ditampilake ing ndhuwur kanggo wong diwasa lan bocah.

Tampilan khusus karo konten ngandhani pangguna babagan jumlah botol binatang sing disimpen, saengga selaras karo tren ekologis saiki.

Iki dilengkapi filter sing paling bermutu (timah, klorin, isi padhet lan ngrasakake rasa lan mambu) cukup 12.000 liter banyu lan kulkas.

Yen digunakake ing institusi sekolah, bisa dilengkapi spout Easy-Flex sing khusus, efisien, fleksibel kanggo nglindhungi bocah saka ciloko.

Dispenser kanggo ngisi botol dipicu kanthi sensor kanthi otomatis.

Stasiun Isi botol sing dipasang ing tembok

EMASMB

• diuripake dening tombol
• loker Green Tricker
• sistem got lan profiling bakal dicopot
sisa banyu isih ing perkakas
• digunakake kanggo ngisi: botol banyu, botol, jugs
• dirancang kanggo nginstal ing papan sing angel
akses menyang daya
• Tampilan Green Tricker sing dikuasai 3 baterei AAA
• cocog kanggo kantor lan papan kerja

 

EZWSSMJO

• dileksanakake sensor tanpa kontak
• kapasitas ngisi dhuwur saka 4,5-6 l / min
• mateni otomatis sawise 20 detik ora aktif
• loker Green Tricker
• sistem got lan profiling bakal dicopot
sisa banyu isih ing perkakas
• digunakake kanggo ngisi: botol banyu, botol, jugs
• cocog kanggo kantor lan papan kerja

Peminum mekanik

EDFP210C

Ngombe bokor digawe saka baja stainless polen. Bentuk mangkok khusus kanggo nyuda percikan. Aktuoterapi retak dhewe sing tahan kanggo nggunakake abot lan ora mbutuhake gripping utawa twisting. Nyetel dhuwur jet liwat bolongan khusus ing tombol, tanpa kudu dibubarake.

HRFEBP

HRFEBP

Ngombe bokor digawe saka baja stainless polen. Bentuk mangkok khusus kanggo nyuda percikan. Aktuoterapi retak dhewe sing tahan kanggo nggunakake abot lan ora mbutuhake gripping utawa twisting. Nyetel dhuwur jet liwat bolongan khusus ing tombol, tanpa kudu dibubarake. Pemanen dilengkapi panel tembok pelindung.

Minum - model tahan vandal

VRC8S2JO

VRC8S2JO

Siri model kanthi struktur tahan lama sing digawe saka baja stainless steel satin sing berkualitas tinggi. Dilengkapi spout plumbum tanpa plumbum kanthi plumbum.

Vandal tahan, nutup, ora ana manipulasi tombol kanggo mbukak kanggo ngontrol dhuwur jet.

Bisa nahan beban vertikal 250 kg. Disetujoni kanggo wong cacat. Sampurna kanggo sekolah, pusat blanja, perawatan lan institusi pendidikan.

LVRC8WS2K

LVRC8WS2K

Stasiun pengisi botol banyu terpadu-Vandal kanthi botol banyu. Kasedhiya karo filter lan pendinginan.

Counter Green Tricker sing inovatif nuduhake sepira botol plastik durung dadi sampah lan nglindhungi lingkungan.

Siri model kanthi struktur tahan lama sing digawe saka baja stainless steel satin sing berkualitas tinggi.

Dilengkapi spout plumbum tanpa plumbum kanthi plumbum. Vandal tahan, nutup, ora ana manipulasi tombol kanggo mbukak kanggo ngontrol dhuwur jet.

Bisa nahan beban vertikal 250 kg. Disetujoni kanggo wong cacat. Sampurna kanggo sekolah, pusat blanja, perawatan lan institusi pendidikan.

Minum swirlflo® - Bentuk modern

EDFPB114C

EDFPB114C

Sing paling canggih ing babagan peminum form saka seri SWIRFLO, digawe saka baja stainless steel sing bermutu tinggi, kanthi tembok tembok lan tombol balik spring gedhe.

Disetujoni kanggo wong cacat. Darmabakti kanggo fasilitas kesehatan, bandara, stasiun lan fasilitas umum lan kantor liyane.

EDFPB117C

LZWS-EDFPBM114K

LZWS-EDFPBM114K

Stasiun pengisi botol banyu terintegrasi karo peminum SWIRFLO modern sing digawe saka baja tahan karat berkualitas tinggi, kanthi filter, tanpa pendinginan, nganggo tembok tembok lan tombol pulangan musim semi sing gedhe.

Counter Green Tricker sing inovatif nuduhake sepira botol plastik durung dadi sampah lan nglindhungi lingkungan. Disetujoni kanggo wong cacat.

Darmabakti kanggo fasilitas kesehatan, bandara, stasiun lan fasilitas umum lan kantor liyane.

Peminum omben sisi® - bentuk modern

EDFP217C

EDFP217C

Pirang peminum sing dobel kanggo bocah-bocah lan wong diwasa, digawe saka stainless steel berkualitas tinggi, kanthi tembok tembok pelindung kanthi tampilan estetika lan bentuk modern.

Disetujoni kanggo wong cacat. Sampurna kanggo fasilitas umum, bandara, stasiun.

ERFPM8K

ERFPM8K

Pemanasan digawe saka baja stainless steel sing bermutu tinggi, kanthi filter lan adhem, kanthi tembok tembok pelindung kanthi tampilan estetika lan bentuk modern.

Disetujoni kanggo wong cacat. Sampurna kanggo fasilitas umum, bandara, stasiun.

Mbanyoni botol lan sumber banyu - ruangan

Stasiun lan botol ngisi banyu - ENDURA

LK4405BF

LK4405BF

 

Stasiun botol banyu sing dipasang ing tembok, bukti vandal, kanthi struktur sing tahan lama, digawe saka baja sing digawe adhem sing kandel, 4,5 mm.

Rampung bubuk, tahan cuaca. Tombol ngarep sing gampang digunakake kanthi katup nutup dhewe.

Spout kanthi aliran nyuda splashes banyu kanthi kapasitas 4,5-6 l / mnt. Sampurna kanggo wilayah rekreasi.

Disertifikasi kanggo wong sing dipatèni. Kasedhiya ing versi tahan Frost - katup kasebut uga dibayar.

LK4400BF

LK4400BF

LK4420BF1UDB

LK4420BF1UDB

Stasiun botol banyu karo omben-omben lan bokor kanggo asu, bukti-bukti vandal, kanthi struktur sing tahan lama, digawe saka baja sing digawe adhem sing kandel, 4,5 mm.

Ngombe njaba - agregat alami

LK4593

Bowl ngombe digawe saka agregat alami sing dikuatake - beton vibro. Tahan banget kanggo kondisi cuaca. Unsur liyane digawe saka baja stainless steel sing bermutu. Spout tahan Vandal. Dirancang kanggo wong cacat. Kasedhiya ing versi tahan Frost - katup kasebut uga dibayar.

LK4591

Peminum pedestal digawe saka agregat alami sing dikuatake - beton vibro. Tahan banget kanggo kondisi cuaca. Unsur liyane digawe saka baja stainless steel sing bermutu. Spout tahan Vandal. Kasedhiya ing versi tahan Frost - katup kasebut uga dibayar.

Download katalog >>