Ngatur katup

NILAI CONTROL - SINGER

VALVE CONTROL - MODEL 106/206-PR VALVE REDUCTION

Tekanan nyuda katup cocog kanggo njaga tekanan sing tepat ing ngisor katup kasebut. Klep nanggapi tekanan sistem hilir kanthi sambungan ing stopkontak katup lan sistem pilot sing nanggapi pangowahan tekanan cilik lan nyetel posisi katup kanthi modulasi tekanan ing ndhuwur diafragma.

CIRI

Ngramut tekanan sing akurat ing ngisor klep kasebut
Dheweke ditanggapi kanthi cepet lan efisien

VALVE CONTROL - MODEL 106/206-PR-48 VALVE PEMECAHAN DENGAN ALIRAN KECIL BY-PASS

Tekanan alur nyuda katup kanggo alur cilik yaiku tekanan tumindak langsung nyuda katup kanthi bypass paralel, cocog kanggo aplikasi sing ana watesan ruangan. Ing kahanan alur sithik, katup utama nutup lan bypasses tetep mbukak, ngontrol tekanan mudhun supaya nol nol tanpa nyebabake getar kursi.

TAMBAHAN

Iki njaga aliran stabil mudhun dadi nol
Setelan tekanan sing tepat lan dipercaya
Sampurna kanggo instalasi lereng dhuwur

 

Deleng produk liyane: