Ngatur katup

NILAI CONTROL - SINGER

NILAI KONTROL - MODEL 106/206-PR VEDI KANGGO

Tekanan nyuda katup cocog kanggo njaga tekanan sing tepat ing ngisor katup kasebut. Klep nanggapi tekanan sistem hilir kanthi sambungan ing stopkontak katup lan sistem pilot sing nanggapi pangowahan tekanan cilik lan nyetel posisi katup kanthi modulasi tekanan ing ndhuwur diafragma.

CIRI

Ngramut tekanan sing akurat ing ngisor klep kasebut
Dheweke ditanggapi kanthi cepet lan efisien

KONTROL NILAI - MODEL 106/206-PR-48 NULIS MUNGSA DENGAN GAMPANG PIRIK

Tekanan alur nyuda katup kanggo alur cilik yaiku tekanan tumindak langsung nyuda katup kanthi bypass paralel, cocog kanggo aplikasi sing ana watesan ruangan. Ing kahanan alur sithik, katup utama nutup lan bypasses tetep mbukak, ngontrol tekanan mudhun supaya nol nol tanpa nyebabake getar kursi.

TAMBAHAN

Iki njaga aliran stabil mudhun dadi nol
Setelan tekanan sing tepat lan dipercaya
Sampurna kanggo instalasi lereng dhuwur

Deleng produk liyane: