Lampu LED UV kanggo ngresiki banyu

Lampu LED UV - sinau babagan efektif lan pangguna-loropaken REVOLUSI teknologi pemurnian banyu!

Kepiye cara ngresiki banyu?

Wangsulan: Bab ingkang pisanan sing ana ing pikirane kabeh wong yaiku nglalekake filtr.

Rereget bakal tetep ing filter lan kita bakal dadi resik banyu.

Nanging, apa sing kudu ditindakake ing kahanan yen banyune katon resik, lan isine ngemot potensi mbebayani, malah mbebayani tumrap kesehatan kita virus, bakteri lan mikroorganisme liyane?

Cukup liwat filter ora bakal nindakake apa-apa. Ing kasus iki, banyune kudu diresikilan ora mung saringan.

Aja nyaring banyu - resiki!

Reresik, perawatan utawa pemurnian minangka proses sing katon rumit sing bisa ditindakake, kayata nggunakake bahan kimia.

Akeh sing mengaruhi lingkungan alam, utamane organisme akuatik. Kita uga ora pengin ngracuni bahan kimia lan ngombe banyu sing ora enak kanthi mambu sing ngelingake interior apotek.

Dadi apa sing kudu digunakake?

Sampeyan bisa ozon. Perawatan ozon kanthi efektif ngresiki lan netral kanggo rasa banyu. Nanging, angel mbayangake ozonasi banyu ing omah.

Dadi, sepira cepet, murah, efektif, kanthi cara sing ramah lingkungan lan tanpa rasa kanggo ngresiki banyu ing omah ... ing papan kemah, ing kapal pesiar, ing kantor lan ing toko?

Lampu LED Acuva UV

Kita saiki dadi perusahaan sing maju kanthi teknologi Acuva. Kita minangka distributor produk Acuva eksklusif lan langsung ing pasar Polandia.

Acuva minangka kit pemurnian banyu sing digunakake Lampu LED UV. Iki minangka produk generasi paling anyar sing dirancang ing Kanada.

Pemurnian banyu nggunakake sistem Acuva malah 100 kali luwih efektif tinimbang nggunakake metode saingan.

Menapa malih, panggunaan Lampu LED UV nggawe produk Acuva dadi solusi sing sampurna ora mung kanggo omah lan kantor, nanging uga apik kanggo ngresiki banyu ing kapal pesiar utawa ing kemah.

Pemurnian banyu nggunakake Acuva UV-LED adhedhasar ilmu teknis paling anyar lan ekologis banget. Ora ana bahan kimia, kayata klorin, sing dilebokake ing banyu.

mbusak 99,9999% bakteri virus lan patogen

Banyu mung ngalami pemurnian minangka asil 99,9999% bakteri, virus lan kabeh patogen liyane dicopotsing bisa nyebabake masalah kesehatan lan kanthi gampang ngatasi saringan banyu tradisional.

Lampu LED UV

Dheweke nggunakake pemurni banyu Acuva UV LED, kita bisa nggunakake banyu saka lepen gunung lan tlaga tanpa wedi yen bakal lara amarga konsumsi bakteri, virus utawa mikroorganisme sing manggen ing banyu. Lampu LED UV bakal mateni virus, kalebu SARS-COV-2lan bakteri sing bisa nyebabake masalah weteng.

Lampu LED UV

Pemurnian banyu nggunakake lampu UV-LED ora mengaruhi rasa. Bakteri, virus lan patogen mati, nanging komposisi banyu ora owah. Ora ana bahan sing dienalake, mula banyune rasane padha persis karo sadurunge diresiki. Ambune lan warnane uga ora owah. Pembersih Acuva UV-LED ora mung madhangi.

Pemurnian banyu kalebu ngobati dawa gelombang sing cendhak, antara 250 nganti 280 nm. Paparan kaya ngono nyebabake DNA mikroorganisme sing ana ing banyu rusak. Asile, banyune diresiki. 99,9999% kabeh bakteri, virus lan patogen liyane mati.

Teknologi disinfeksi nggunakake lampu UV saiki lagi ngalami pangembangan intensif lan asring digunakake ing macem-macem bidang ekonomi.

Nanging, sampeyan ora prelu ngerti iki, amarga panggunaan sistem LED Acuva UV iku gampang banget. Sampeyan ora kudu ngatasi apa-apa sing rumit. Sampeyan ora usah kelingan apa-apa. Pemurni banyu Acuva UV LED digunakake kanthi cara sing padha kaya tunyuk normal.

Lampu LED UV

Kajaba iku, sistem pemurnian banyu Acuva UV-LED ukurane kompak. Dheweke entuk papan sithik, mula padha cocog kanggo kafilah, kemah lan kapal, prau lan kapal pesiar.

Lampu LED UV

Bisa digunakake kanthi gampang ing omah musim panas, toko, kantor, restoran, uga omah siji lan kulawarga.

Lampu LED UV

Beda karo saringan banyu, lampu UV-LED pancen tanpa perawatan.

Sampeyan ora prelu ngresiki utawa ngganti apa-apa. Boten clogs munggah. Sampeyan ora perlu ngontrol level kontaminasi filter. Ing kene, lampu UV-LED sumunar ing banyu.

Panggunaan lampu neon LED uga dadi tambah gedhe kanggo pangguna. Nduwe pengaruh positif marang operasi bebas perawatan kanggo kabeh sistem perawatan banyu.

Acuva Arrow 5 UV-LED - pembersih banyu kanthi tunyuk

Acuva Arrow 5 UV-LED - pembersih banyu kanthi tunyuk

Garansi 10+ taun

Wis garansi dawa lan umur. Lampu bohlam konvensional kudu diganti kanthi rutin. Lampu neon LED duwe garansi 10+ taun, aja panas, bisa digunakake sawise urip lan ora kobong.

Beda karo lampu sing digawe ing teknologi tradisional, produk Acuva UV-LED uga luwih ramah lingkungan, amarga ora ana merkuri ing lampu LED.

Acuva Arrow 5 UV-LED - pemurni banyu

Acuva Arrow 5 UV-LED - pemurni banyu

UV-LED uga duwe konsumsi listrik sing luwih murah tinimbang sistem UV adhedhasar bolam merkuri tradisional. Sistem UV-LED Acuva dicocogake kanggo didhukung nganggo batre. Dheweke bisa disambungake menyang catu daya 12V uga AC DC.

Acuve nawakake produk sing diadaptasi kanggo meh kabeh jinis panggunaan. Saka macem-macem pembersih banyu UV-LED, sampeyan bisa milih piranti, kayata kapasitas 5 liter per menit lan umur 900 liter.

Acuva Eco NX-Silver UV-LED - pembersih banyu kanthi tunyuk

Acuva Eco NX-Silver UV-LED - pembersih banyu kanthi tunyuk

Aja kuwatir banyu botol ing kapal pesiar utawa kafilah sampeyan. Gunakake banyu tanpa garis lan rawat sadurunge ngombe nggunakake Sistem Pemurnian UV-LED Acuve. Nikmati banyu keran kanthi resik ing prau lan ing kemah utawa omah plancongan tanpa pasokan banyu.

Acuva Eco NX-Silver UV-LED

Acuva Eco NX-Silver UV-LED

Milih sistem pemurnian banyu Acuva Kanthi UV-LED sampeyan milih produk sing paling dhuwur sing nyedhiyakake banyu paling resik, resik kanggo omah, kapal utawa kendaraan.

Lampu LED UV vs. Lampu UV

Teknik perawatan banyu UV konvensional nggunakake lampu merkuri UV. Nanging, ana kuatir serius babagan pengaruh lingkungan lan watesan kinerja lampu UV.