News

31 August 2020

Piranti kanggo banyu gassing

Dispenser banyu sing ngiringan katon luwih asring ing perusahaan, kantor, kantor lan uga omah pribadi. Piranti modern kanggo banyu gassing ...

18 May 2020

Ngombe botol banyu

Penawaran kita kalebu omben-omben ngombe kanggo pendidikan, kanggo industri HoReCa, perawatan kesehatan, omah, kantor, fasilitas umum, taman, fasilitas ...

28 April 2020

Pengurangan tekanan banyu

Pengurangan tekanan banyu, pangaturan kanthi filter lan tolok tekanan. Owah-owahan tekanan banyu sing dumadi ing sistem banyu asring minangka asil, antara liya, ...

17 April 2020

Pluntuhan banyu

Nanging, ana pitakonan sing asring muncul nalika tuku pelembut banyu apa gunane nandur modal ing piranti jinis iki. Pelembut banyu nglindhungi sistem banyu nglawan ...

8 April 2020

Elektrolisis banyu

Elektrolisis minangka reaksi dekomposisi molekul kimia sing ana ing pangaruh voltase listrik eksternal. Elektrolisis bisa diiringi ...

7 April 2020

Osmosis mbalikke

Asring, krungu babagan macem-macem teknologi pembersihan banyu, kita kepengin weruh apa osmosis mbalikke lan apa sing digunakake? Nganti ...

6 April 2020

Filter banyu

Apa panyaring banyu? Jinis banyu saringan. Sing kudu dipilih? Kekotor mekanik ing banyu paip, kekerasan banyu sing gedhe banget, ...

6 April 2020

Banyu iku urip

Banyu - zat sing gampang dumadi saka rong atom hidrogen lan siji atom oksigen. Iku Bumi sing duwe jeneng julukan "planet biru". ...