Piranti kanggo banyu gassing

31 August 2020

piranti kanggo banyu gassing

Mupangat ing perusahaan kantor, kantorlan malah ing omah katon pribadi dispenser banyu cemlorot. Modern piranti kanggo banyu gassing menehi banyu ngombe sing adhem sing seger lan enak, ing kamar, gumantung karo model piranti sing dipilih lan kabutuhan wong nggunakake.

Download katalog >>

Dispenser banyu karbon Iku sampurna ing papan terbuka, papan tertutup lan institusi umum, uga ing omah pribadi, ing ngendi wae banyu sing berkualitas penting.

Aja nyaring banyu. Ngresiki dheweke! Saiki nyedhiyakake teknologi revolusioner lampu UV UV kanggo desinfeksi banyu saka Acuva. Kita minangka distributor eksklusif pertama ing Eropa!

Dispenser banyu Hi-Kelas

Produsen dispenser banyu sing kasedhiya ing pasar nyoba entuk kualitas lan rasa banyu sing paling dhuwur kanthi nggunakake solusi teknologi inovatif. Ing wektu sing padha, uga ngurus desain modern piranti sing cocog karo ruangan apa wae. Keuntungan tambahan piranti sing ditampilake ing kene banyu karbonated uga fungsi sing dhuwur.

Gumantung saka kabutuhan, kita bisa milih saka sawetara piranti kelas ndhuwur kanggo nyiyapake banyu sparkling:

Dispenser banyu silinder-Kelas Gratis

dispenser banyu

Dispenser banyu silinder-Kelas Gratis wis dirancang lan tujuan kanggo digunakake ing macem-macem interior, ing ngendi iku ora mung piranti fungsional, nanging uga dekorasi ruangan ing papan kasebut.

Solusi teknologi paling modern sing digunakake ing desain lan pabrik piranti lan panggunaan bahan sing paling dhuwur kanggo produksi bisa njamin operasional sing bisa dipercaya lan paling maksimal.

Dispenser banyu Hi-Class bisa nyiapake banyu kadhemen nganti 45 liter adhem lan nganti 13 liter saben jam banyu panas.

Mesin kasebut nyedhiyakake rong jinis banyu sing enak.

Banyu sing disiapake bisa dadi suhu hawa adhem, panas utawa kamar, mula bisa digawe karbonat.

Banyu sing enak lan sehat sing disiapake dening dispenser Hi-Class bisa diwutahake langsung menyang prau macem-macem dhuwur. Iki bisa uga dislametake kanggo nginstal spout sing bisa diatur ing piranti.

Gabungan kaca pangilon ireng ing sisih ngarep piranti kanthi stainless steel lan panel kontrol estetika banget ngidini sampeyan nggawe desain modern sing pas karo interior, nanging ing wektu sing padha, terus nganggo tangan fungsional piranti sing dhuwur.

Dispenser banyu silinder Pro-Stream

Dispenser banyu silinder Pro-Stream ngidini sampeyan nyiyapake banyu kadhemen lan panas kanthi wektu sing cendhak, ditondoi kanthi rasa apik banget.

Distributor Pro-Stream ditondoi kanthi desain modern lan fungsionalitas sing dhuwur, lan matur nuwun kanggo kolom terisol termal lan panel kontrol sentuhan, distributor gampang digunakake. Pangguna dikandhani kanthi jelas babagan status operasi piranti berkat pesen sing ditampilake.

Dispenser Pro-Stream bisa ditindakake kanthi sistem dandang, sistem adhem utawa gas. Thanks kanggo sistem sing ngontrol modus operasi piranti, bisa kanthi gampang nyuda panggunaan energi kanthi otomatis.

Banyu bisa digawe panas nganti 98 ° C ing kenelan efisiensi piranti ngidini sampeyan ngisi nganti 215 gelas kanthi kapasitas 250 ml saben jam. Mupangat dispenser iki mulane nduweni kemampuan nyiyapake kabeh minuman panas kanthi cepet.

Pilihan nyiyapake banyu kadhemen lan cemlorot nyedhiyakake nganti 15 liter banyu saben jam.

Dispenser banyu J-Kelas

 Dispenser banyu J-Kelas

Dispenser banyu J-Kelas ditondoi kanthi kualitas paling dhuwur sing ditampa kanthi panggunaan teknologi modern, sing njamin operasi sing dipercaya lan panggunaan piranti sing bisa digunakake.

Dispenser iki digunakake ing kantor, bar, restoranuga ing omah pribadi. Iki diprodhuksi ing rong varian:

- Varian TOP - piranti kanggo dipasang ing ndhuwur meja

- pilihan IN - dipasang ing ndhuwur meja.

Mesin nyiyapake patang jinis banyu:

  • ing suhu kamar
  • banyu kadhemen
  • panas kanthi suhu nganti 98 ° C
  • banyu cemlorot

Dispenser J-Kelas duwe rong kapasitas: 30 liter banyu sing disiapake saben jam lan 45 liter banyu saben jam.

Dispenser banyu silinder bebas Niagara Top

Dispenser banyu

Dispenser banyu silinder bebas Niagara Top minangka piranti sing tahan lama, efisien lan dipercaya sing nyiyapake banyu seger lan enak, ngrampungake standar sing paling dhuwur, sing bisa digunakake kanthi sukses ing kantor, papan kerja lan kantor.

Dispenser banyu Niagara Top

Distributor Niagara Top bakal mbantu sampeyan ngatasi masalah logistik sing ana gandhengane karo pangiriman lan panyimpenan banyu, lan panyimpenan botol plastik kosong. Matur nuwun kanggo piranti profesional iki, bisa uga nyedhiyakake banyu lan sehat kanggo para karyawan lan para pelanggan, tanpa sumber banyu botol sing ora nyenengake.

Dispenser iki dienggo digunakake ing kabeh papan umum, njamin operasi tanpa masalah nalika nyebarke banyu lan banyu sing isih akeh, supaya sampeyan bisa ngisi kabeh jinis kapal lan nyuda biaya kanggo nyediakake lan nyimpen banyu ngombe.

Model kasedhiya:

-TOP - countertop

-IN - ngisor-counter

- freestanding.

Dispenser banyu silinder tanpa wates DRINK TOWER

Dispenser banyu silinder bebas DRINK TOWER minangka piranti sing sampurna kanggo nyiyapake banyu kadhemen sing enak lan enak, loro lan sparkling. Piranti iki cocog kanggo sektor katering, ing bar, restoran lan hotel, ing ngendi wae perlu nyiyapake banyu minuman kualitas sing apik banget sajrone wektu sing cendhak.

Piranti iki bisa digabung karo sistem sing ana ing sangisoring counter.

Distributor DRINK TOWER digawe saka bahan sing paling dhuwur, kanggo mesthekake operasi tanpa masalah sing dawa. Desaine ngidini koleksi higienis kanggo ngombe banyu.

Dispenser banyu MAJAM

Dispenser banyu H2O gratis silinder minangka piranti modern sing dirancang kanggo nyiapake banyu ngombe sing adhem sing seger lan enak, lan banyu kanthi suhu kamar. Ukuran kompak, desain modern lan operasi intuisi yaiku kaluwihan piranti iki, sing kasedhiya ing rong versi:

- tabel ndhuwur - TOP

- counter ing ngisor karo spout - IN.

Download katalog >>

Deleng warta liyane:

18 May 2020

Ngombe botol banyu

17 April 2020

Pluntuhan banyu

8 April 2020

Elektrolisis banyu

7 April 2020

Osmosis mbalikke

6 April 2020

Filter banyu