категорија

сертификати

О NAS

Човекот отсекогаш бил поврзан водаживотот сконцентриран околу нејзините извори, се појавија човечки јата со сите аспекти на животот. Судски процеси денес производство и дистрибуција на вода тие се придружени со комплицирани уреди и технолошки процеси.

запознајте нè

Нашата компанија, Точка на вода работи на пазарот од 2004 година.

Ние сме ексклузивен дистрибутер за Полска на светски лидери во индустријата.

Во моментов продаваме производи на компании: Акува - УВ LED светилки, Козметички - распрскувачи на вода, Елкај - алкохоличари и извори на вода, Metalco - мала архитектура, Пејач Вентил - лидер во областа на следење на животната средина, мерења (на пр. проток, притисок), снимање на податоци и регулирање на мрежата за водоснабдување (на пр. вентили за намалување).

Ве покануваме и да се запознаете со другите наши брендови: CityFormDesign.pl oraz ImagiLights.pl

производители

Acuva Technologies

Компанијата Акува е основана во 2014 година. Неговата мисија е да ги реши тековните проблеми, да ги надмине бариерите и постојано да се соочува со нови предизвици во обезбедувањето безбедна вода за пиење. Специјализира во системи за дезинфекција на вода во моментот на употреба, како и во модуларни апликации за OEM. Во моментов, сите системи Acuva се тестирани и имплементирани на скоро сите континенти низ целиот свет.

Acuva Technologies Inc. е светски лидер во технологијата Дезинфекција на УВ-ЛЕР вода. Тие дизајнираат, развиваат и произведуваат напредни УВ-ЛЕД системи за модерна и ефективна дезинфекција на водата. Целта на компанијата е да обезбеди пристап до безбедна, чиста вода за пиење за луѓето ширум светот, со што ќе се обезбеди висок квалитет на живот за нив.

Козметички

Козметички е основана во 1951 година како мала семејна работилница за обработка на метали и изработка на компоненти за електронската индустрија.

Во следните години, производството се шири со производи за ладење и врз основа на нив започнува со производство распрскувачи на вода.

Во моментов, тој е производител на широк спектар на уреди од овој вид, со највисок квалитет, современи технички и технолошки решенија и модерен дизајн, изработени од најквалитетни материјали, гарантирајќи им на клиентите долгогодишна употреба.

Козметичките производи се продаваат во многу земји ширум светот и се ценети за нивниот квалитет.

Елкај

Компанијата Елкај е основана во 1920 година во северните предградија на Чикаго како мала работилница.

Оттогаш, тој работи континуирано производство алкохоличари и бањи за водасо текот на годините, докажувајќи ја нашата грижа за највисок квалитет и стандарди.

Сега е светски лидер на овој пазар, постојано ја проширува својата понуда за приматели, постојано проширувајќи ја со модели опремени со најнови технички решенија, како што се: не-контакт услуга, бројач на зелена Трикер, итн.

Metalco

Metalco го отелотворува стилот и продолжува да го изразува креативниот процес што започна со неговото основање во 1984 година.

Денес е еден од најголемите производители мала урбана архитектура во светот.

Металко значи Стилзатоа што стилот во секој производ и секој детал го прави Металко различен во историјата на дизајнот, во најновите иновативни технологии. Металко е комбинација на луксуз насочен кон еколошки решенија.

Комерцијалниот успех на Металко е резултат на континуирано истражување и експериментирање во дизајнот, исто така благодарение на придонесот на реномирани архитекти и дизајнери на меѓународно реноме, кон суровините и најновите иновативни технологии.

Пејач Вентил

Пејач Вентил дизајнира и произведува автоматски регулациони вентили за глобалната индустрија за вода.

Од 1957 година, нашите пилоти управувани вентили за дијафрагма се инсталирани на скоро секој континент низ целиот свет.

Без разлика дали станува збор за управување со загуба на вода во Југоисточна Азија, проблеми со заштитата на водата на Саудиска Арабија или потребите на дистрибуција на општините во САД, ние нудиме решенија за управување со вода за влади, градови, деловни активности и изведувачи низ целиот свет .

Многу од нашите иновативни производи се родени од вродена желба да се реши проблем со апликацијата.

Презентиран проблем, нашиот тим специјалисти за електроника, инструментација и контролни вентили се немилосрдни во нивното истражување и дизајн сè додека не се најде решение.

Погледнете ја анимацијата Сингер >>

Вести

31 август 2020

Уред за гасување вода

Диспензери за пенлива вода се повеќе се појавуваат во компании, канцеларии, па дури и приватни домови. Современ уред за гасирање вода ...

18 May 2020

Шишиња за пиење вода

Ние нудиме шишиња за вода за пиење за образование, за индустријата HoReCa, здравствена заштита, дом, канцеларии, јавни згради, паркови, објекти ...

28 април 2020

Редуктор на вода

Редуктор на вода, регулација со филтер и манометар. Промените на притисокот на водата што се случуваат во системот за вода честопати се резултат на, меѓу другите, ...