Вести

31 август 2020

Уред за гасување вода

Диспензери за пенлива вода се повеќе се појавуваат во компании, канцеларии, па дури и приватни домови. Современ уред за гасирање вода ...

18 May 2020

Шишиња за пиење вода

Ние нудиме шишиња за вода за пиење за образование, за индустријата HoReCa, здравствена заштита, дом, канцеларии, јавни згради, паркови, објекти ...

28 април 2020

Редуктор на вода

Редуктор на вода, регулација со филтер и манометар. Промените на притисокот на водата што се случуваат во системот за вода честопати се резултат на, меѓу другите, ...

17 април 2020

Омекнувач на вода

Сепак, често се поставува прашање при купување на омекнувач на вода дали вреди да се инвестира во овој вид уред. Омекнувач на вода го штити системот за вода против ...

8 април 2020

Електролиза на водата

Електролиза е реакција на распаѓање на хемиска молекула која се јавува под влијание на надворешен електричен напон. Електролизата може да биде придружена со ...

7 април 2020

Обратна осмоза

Честопати, слушајќи за различни технологии за прочистување на водата, се прашуваме што е обратна осмоза и за што се користи? На ...

6 април 2020

Филтер за вода

Што е филтер за вода? Видови филтри за вода. Кој да изберете? Механички нечистотии во вода од чешма, прекумерна цврстина на вода, премногу висока ...

6 април 2020

Водата е живот

Вода - едноставна супстанција која се состои од два атоми на водород и еден атом на кислород. Тогаш нејзината земја го должи својот прекар „сина планета“. ...