Шишиња за пиење вода

18 May 2020

алкохоличари

Ние нудиме вода за пиење за пиење за образование, индустрија HoReCa, здравствена заштита, дом, канцеларии, јавни установи, паркови, спортски објекти и многу други.

Преземете го каталогот >>

Обезбедување на квалитет пиење вода е предмет на напори на многу институции и производители на специјални системи за третман на вода.

Не ја филтрирајте водата. Исчисти ја! Ви ја претставуваме револуционерната технологија LED УВ ламби за дезинфекција на водата од Acuva. Ние сме првиот ексклузивен дистрибутер во Европа!

алкохоличари

Водата за пиење мора да биде ослободена од сите патогени микроорганизми и штетни микроелементи и треба да има соодветен вкус.

Вода за пиење со висок квалитет обезбедува правилен дизајн, изградба и употреба на системот за водоснабдување и канализација во зграда или урбан простор и избегнување стагнација на вода, чијашто температура не треба да надминува 25 ° С.

Фонтани за пиење вода

Ако има потреба да се обезбеди пристап до вода за пиење на голем број луѓе, вреди да се размисли за модерно и безбедно решение, како што се фонтаните за вода за пиење.

алкохоличари

Таквите пијалоци се хигиенски и лесни за употреба уреди кои обезбедуваат ладна или собна температура вода и се совршени за места што ги користат голем број на луѓе. Ова решение се користи долго време во други земји и е совршено за канцеларии, училишта, индустриски постројки, железнички станици и аеродроми, т.е. каде и да има потреба од снабдување со вода за пиење на поголеми групи луѓе.

домашни диспензери за вода

Во врска со епидемијата COVID-19, се прашуваме како, во согласност со упатствата на Санепид и со грижа за здравјето на населението, да се реши проблемот со задоволување на жедта на луѓето кои престојуваат на урбани простори и во јавни установи на безбеден начин.

Видете исто така: Станици за дезинфекција на рацете oraz Системи за греење за дезинфекција на простории со метод на сува магла

Кога бараме уреди што се лесни и хигиенски за употреба, а по можност и без раце, компаниите кои произведуваат пијалоци и фонтани на вода за пиење доаѓаат кај нас со решение, чија употреба гарантира таква максимална хигиена.

При изборот извори на извори за вода за пиење сепак, треба да се забележат неколку работи

Секако, претпоставуваме дека вода што тече од нашите чешми тоа е со многу добар квалитет, што лесно може да се утврди со нарачување соодветни тестови што треба да се извршат во најблиската санитарна и епидемиолошка станица. Ако се покаже дека нашите вода од чешма има висок квалитет, може да се користат фонтани со вода за пиење.

овие алкохоличари познат и како бокали за вода, тоа е уред кој овозможува употреба на чиста, ладна вода без потреба од садови. Чиста и здрава вода потоа е достапна во секое време, во големи количини и за секого.

вода

Бањи за пиење вода Тие можат успешно да се користат во училиштата, градинките, работните места, канцелариите и сите други јавни места, каде клиентите и гостите, учениците и вработените честопати треба да ја гаснат својата жед.

алкохоличари

При изборот на вистинската фонтана за вода за пиење, треба да обрнете внимание не само на изгледот на уредот, туку и на неговата функционалност.

Слободните пијалоци ќе работат подобро на едно место и ќе висат на друго место. Понекогаш не е неопходен систем за ладење на вода. Некои фонтани со вода за пиење се опремени со дополнителна чешма што го олеснува пополнувањето на пр. Шише. Изворите на вода за пиење можат да се активираат со педал за стапало, копче или фотоцентрала. Некои од уредите исто така се вградени филтри за вода.

VRC8S2JO

Несомнената предност на фонтаните за вода за пиење е можноста за нивно поврзување со системот за водоснабдување и користење на проточна вода, што го прави проблемот со повторно полнење шишиња со вода целосно да исчезне, а употребата е хигиенска и еколошка, без употреба на пластични чаши.

Се создаваат фонтани за пиење галванизиран челик, обложен во прав со копче за месинг, обложен со никел.

 

 

ERFPM8К

EDFP217C

Предните / задните плочи се изработени од кортен челик или челик обложен во прав или не'рѓосувачки челик. Решетката е изработена од галванизиран челик.

Вода за пиење исто така доаѓаат во комплет со нарачајно лого за ласерско намалување.

современа трендови во архитектурата тие ги принудуваат производителите на фонтани на вода за пиење да спроведат проекти прилагодени на преовладувачкиот стил и да користат ексклузивни материјали и модерен дизајн во нивните производи. Понудата вклучува двата производи со класични дизајни, како и минималистичка форма.

Бањите за пиење вода се исто така посветени на места како паркови, игралишта и градини.

Фонтани за пиење вода

денес градинарски фонтани Така, тие можат успешно да ги исполнат не само естетските функции, украсуваат простор, туку можат да обезбедат и висококвалитетна вода за пиење.

LK4420BF1UDB

Некои модели алкохоличари тие се наменети и за животни.

алкохоличари

Бањите за пиење вода помагаат да се грижиме за природната околина со намалување на количината на ѓубре што се создава при пиење флаширана вода или кога користите пластични чаши.

Изворите за вода за пиење што се нудат се совршени за употреба во затворени простории, како и на отворено. Уредите се изработени од материјали со највисок квалитет и нивната конструкција овозможува интуитивна, хигиенска и удобна употреба.

Некои уреди ви овозможуваат да добиете вода на собна температура, ладно, пенливо и исто така топло. Тоа е идеално решение за работодавците кои можат лесно да им овозможат на вработените пристап до чиста вода за пиење.

Распрскувач на вода Pro-Stream. Ладна, топла и газирана вода. Погледнете повеќе детали tutaj

Извори на вода за пиење што се појавуваат на урбаните места овозможуваат унапредување на еколошкиот животен стил и развој на здрави навики за јадење, особено кога станува збор за хигиенска и честа употреба на чиста вода за пиење.

Фонтани за пиење вода се функционални, отпорен на оштетување и лесен за употреба.

Некои извори на вода за пиење што се користи на отворено може да се управува во текот на целата година, благодарение на употребата на специјални вентили за замрзнување.

Современи фонтани за вода за пиење - изворите се толку лесни за употреба што децата и постарите лица можат лесно да ги користат, исто така благодарение на прилагодувањето на алкохолот во висина на лицето што го користи уредот.

 

Погледнете други новости: