Уред за гасување вода

31 август 2020

уред за гасување вода

Сè повеќе во компаниите канцеларии, канцелариипа дури и во куќи се појавуваат приватни распрскувачи на пенливи води. Модерен уред за гасување вода обезбедува свежа и вкусна ладна, топла и собна температура вода за пиење, во зависност од избраниот модел на уредот и потребите на луѓето што ја користат.

Преземете го каталогот >>

Диспензерот за газирана вода Тој е совршен и на отворен простор, на затворени работни места и јавни институции, како и во приватни домови, т.е. каде и да е високо-квалитетна вода.

Не ја филтрирајте водата. Исчисти ја! Ви ја претставуваме револуционерната технологија LED УВ ламби за дезинфекција на водата од Acuva. Ние сме првиот ексклузивен дистрибутер во Европа!

Дистрибутер за вода Hi-Class

Производителите на диспензери за вода за пиење достапни на пазарот се обидуваат да постигнат највисоко ниво на квалитет и вкус на подготвената вода со употреба на иновативни технолошки решенија. Во исто време, тие се грижат и за модерниот дизајн на уредот што ќе се вклопи во секоја просторија. Дополнителна предност на уредите претставени овде вода газирана е исто така и нивна висока функционалност.

Во зависност од вашите потреби, можеме да избереме од неколку врвни уреди за подготовка на газирана вода:

Диспензерот за вода без цилиндри со Hi-Class

распрскувачи на вода

Диспензерот за вода без цилиндри со Hi-Class е дизајниран и наменет за употреба во различни ентериери, каде што не е само функционален уред, туку го украсува и просторот во кој е сместен.

Најсовремените технолошки решенија што се користат при дизајнирањето и производството на овој уред, како и употребата на најквалитетни материјали за неговото производство гарантираат сигурно работење на дистрибутерот и неговата максимална ефикасност.

Дозерот за вода Hi-Class може да подготви до 45 литри ладна и пенлива вода на час и до 13 литри на час топла вода.

Машината обезбедува четири вида вкусна вода.

Подготвената вода може да биде ладна, топла или собна температура, може да биде и газирана.

Вкусна и здрава вода подготвена од диспензерот за Hi-Class може да се истури директно во садови со различна висина. Ова е можно благодарение на инсталацијата на прилагодлив излив во уредот.

Комбинацијата на црно стакло од огледало на предниот дел на уредот со не'рѓосувачки челик и исклучително естетска контролна табла ви овозможува да креирате модерен дизајн кој се вклопува во секој ентериер, истовремено одејќи рака под рака со високите корисни карактеристики на уредот.

Дозатор за вода без цилиндри Pro-Stream

Дозатор за вода без цилиндри Pro-Stream ви овозможува да подготвите ладна, топла и пенлива вода за релативно кратко време, карактеризирана со одличен вкус.

Дистрибутерот Pro-Stream се карактеризира со модерен дизајн и висока функционалност, а благодарение на термоизолираната колона и контролната табла на допир, дистрибутерот е исклучително лесен за употреба. Корисникот е јасно информиран за статусот на работа на уредот благодарение на прикажаните пораки.

Дозерот Pro-Stream може да работи со котел, ладилник или систем за гас. Благодарение на системот што го контролира режимот на работа на уредот, можно е автоматско намалување на потрошувачката на енергија.

Водата тука може да се загрее до 98 ° Cа ефикасноста на уредот ви овозможува да наполните 215 чаши со капацитет од 250 ml на час. Предноста на овој диспензерот е можноста за брзо подготвување на сите топли напитоци.

Опцијата за подготовка на ладна и пенлива вода обезбедува до 15 литри вода на час.

Диспензери за вода J-Class

 Диспензерот за вода J-Class

Диспензери за вода J-Class се карактеризираат со највисок квалитет добиен благодарение на употребата на модерна технологија, која обезбедува сигурна работа и разноврсна употреба на уредот.

Овие диспензери со нетрпение се користат во канцеларии, барови, рестораникако и во приватни домови. Тие се произведуваат во две варијанти:

- ВРВА варијанта - уред за монтирање на врвот на масата

- опција IN - да се монтира под горниот дел на масата.

Машината подготвува четири вида вода:

  • на собна температура
  • ладна вода
  • топло со температура до 98 ° C
  • газирана вода

Дозерот за J-Class има два капацитети: 30 литри подготвена вода на час и 45 литри вода на час.

Нијагара Топ бесплатно дистрибутер за вода Нијагара

Диспензери за вода

Дозерот за вода без цилиндри Niagara Top е исклучително издржлив, ефикасен и сигурен уред кој подготвува свежа и вкусна вода, исполнувајќи ги највисоките стандарди, што може успешно да се користи во канцелариите, работните места и канцелариите.

Нијагара Топ дистрибутер за вода

Врвниот дистрибутер во Нијагара ќе ви помогне да ги решите сите проблеми со логистиката во врска со испорака и складирање на флаширана вода и празно складирање на пластични шишиња. Благодарение на овој професионален уред, можете да им обезбедите на вработените и на клиентите свежа и здрава вода, без досадно постојано снабдување со вода во шишиња.

Овој диспензер е наменет за употреба на сите јавни места, обезбедувајќи работа без проблеми при дистрибуција на дури и големи количини на пенлива и мирна вода, овозможувајќи ви брзо да ги наполните сите видови пловни објекти и да ги намалите трошоците за снабдување и складирање на вода за пиење.

Достапни модели:

-ТОП - countertop

-ИН - под шалтер

- одвоен.

Диспензерот за вода без цилиндри за пијалак ДИКОВИНА

Дозерот за вода без цилиндри DRINK TOWER е совршен уред за подготовка на големи количини на здрава и вкусна ладна вода, и мирна и пенлива. Овој уред е совршен за угостителскиот сектор, во барови, ресторани и хотели, т.е. каде и да е потребно да се подготви голема количина на одлична квалитетна вода за пиење за кратко време.

Овој уред може да се комбинира со кој било систем без шалтер.

Дистрибутерот на DRINK TOWER е изработен од најквалитетни материјали, обезбедувајќи долга работа без проблеми. Неговиот дизајн овозможува хигиенско собирање подготвена вода за пиење.

Пиете вода за диспензерот за вода

Диспензерот за вода без цилиндри H2O е модерен уред дизајниран за подготовка на свежа и вкусна ладна, топла и газирана вода за пиење, како и вода на собна температура. Компактните димензии, модерниот дизајн и интуитивната работа се предностите на овој уред, достапни во две верзии:

- врвот на масата - ВРВ

- под шалтер со излив - ВО.

Преземете го каталогот >>

Погледнете други новости: