Поидеко

Вода точка како единствен претставник Елкај во Полска има понуда пијалок, фонтани вода извори за пиење и вода за пиење, за училишта и универзитети, канцелариски згради, трговски центри, производствени погони, фитнес-клубови, спортски објекти, аеродроми, станици, здравствени центри, сали за забава, театри, кина, државни канцеларии, паркови, игралишта, шеталишта и др.

Преземете го каталогот >>

пијалок

Компаниите „Елкај“ се со седиште во Даундерс Гров, Илиноис, со производствени капацитети во САД, со меѓународни операции во Кина и Мексико кои служат на глобалните пазари.

Не ја филтрирајте водата. Исчисти ја! Ви ја претставуваме револуционерната технологија LED УВ ламби за дезинфекција на водата од Acuva. Ние сме првиот ексклузивен дистрибутер во Европа!

 

Пиење со двојна намена - модел LZS8WSS2K

пијалок

Овој модел е комбинација на станица за полнење шишиња со вода и пијалок за да ја гасне вашата жед директно без употреба на дополнителни садови. Таа е идеално решение за училишта, универзитети, јавни објекти, вклучувајќи ги фитнес клубови, канцеларии и болници.

Во исто време, таа воведува нова филозофија во однос на екологијата преку информирање на корисниците за количината на зачувани пластични шишиња благодарение на оваа форма на потрошувачка на вода.

Фанкче:

Зелен Трикер - Го прикажува зачуваниот број на пластични шишиња.

Монитор за графички филтер (модели само со филтер) - Зелените, жолтите и црвените LED диоди ја означуваат состојбата на филтерот.

Ламинарен поток - Вдлабнатина млазница за полнење - обезбедува непречен проток и минимално прскање
вода, 4-6 л / мин.

Флексибилен плукаат - Flexi-Guard штити од повреди на корисникот. Има облога што штити од раст на микроорганизми.

Електронско активирање на сензорите - Бесконтактно и хигиенско работење со автоматско исклучување по 20 секунди неактивност.

Совршен за:

Училишта и колеџи
Јавни објекти
Здравствени установи
аеродроми
станици
Фитнес клубови и многу повеќе
Сали за забава
Спортски објекти

Модел LZS8WSS2K - овој уред е направен од 60% рециклирани материјали и е погоден за употреба од инвалидни лица, деца и возрасни во инвалидски колички.

Специјален дисплеј со шалтер го информира корисникот за бројот на зачувани шишиња за миленичиња, на тој начин во согласност со тековните еколошки трендови.

Тој е опремен со висококвалитетен филтер (олово, хлор, содржина на цврсти материи и подобрен вкус и мирис) доволен за околу 12.000 литри вода и фрижидер.

Кога се користи во училишни институции, тој може да биде опремен со специјален, високо ефикасен, флексибилен излив на леснотија што ги штити децата од повреди. Дозерот за полнење шишиња се активира автоматски со сензор.

* Можно е да се направи било каков логот на алуминиумска плоча.

Пијалок - модел EZS8S

Како и горенаведениот модел, тој е опремен со фрижидер, висококвалитетен филтер (олово, хлор, содржина на цврсти материи и подобрен вкус и мирис) доволен за околу 12.000 литри вода.

Кога се користи во училишни институции, тој може да биде опремен со специјален, високо ефикасен, флексибилен излив на леснотија што ги штити децата од повреди.

Погоден за употреба од инвалидни лица, деца и возрасни во инвалидски колички.

Пијалок - поставете LZSTL8WSS2K

Двостепен сет кој се состои од моделите презентирани погоре за возрасни и деца.

Специјален дисплеј со шалтер го информира корисникот за бројот на зачувани шишиња за миленичиња, на тој начин во согласност со тековните еколошки трендови.

Тој е опремен со висококвалитетен филтер (олово, хлор, содржина на цврсти материи и подобрен вкус и мирис) доволен за околу 12.000 литри вода и фрижидер.

Кога се користи во училишни институции, тој може да биде опремен со специјален, високо ефикасен, флексибилен излив на леснотија што ги штити децата од повреди.

Диспензерот за полнење шишиња се активира автоматски од сензор.

Stationsидни станици за полнење шишиња

ЕМАСМБ

• активирано со копче
• бројач на зелени трикови
• системот за одводнување и неговото профилирање се елиминирани
преостаната вода што останува во апаратот
• се користи за полнење: шишиња со вода, шишиња, бокали
• дизајниран за инсталација на тешки места
пристап до електрична мрежа
• Приказ на зелениот Трикер напојуван од 3 батерии на ААА
• идеален за канцеларии и работни места

 

EZWSSMJO

• активиран од сензор без контакт
• висок капацитет за полнење од 4,5–6 л / мин
• автоматско исклучување по 20 секунди неактивност
• бројач на зелени трикови
• системот за одводнување и неговото профилирање се елиминирани
преостаната вода што останува во апаратот
• се користи за полнење: шишиња со вода, шишиња, бокали
• идеален за канцеларии и работни места

Механички пијалоци

EDFP210C

Пијте сад направен од полиран не'рѓосувачки челик. Посебниот облик на чинијата го намалува прскањето. Активирач за самовлекување што е отпорен на тешка употреба и не бара зафаќање или извртување. Прилагодување на висината на млазот преку специјална дупка во копчето, без да се одвојува.

HRFEBP

HRFEBP

Пијте сад направен од полиран не'рѓосувачки челик. Посебниот облик на чинијата го намалува прскањето. Активирач за самовлекување што е отпорен на тешка употреба и не бара зафаќање или извртување. Прилагодување на висината на млазот преку специјална дупка во копчето, без да се одвојува. Пијалокот е опремен со заштитна wallидна плоча.

Пијалок - модели отпорни на вандал

VRC8S2JO

VRC8S2JO

Серија модели со многу издржлива структура изработени од висококвалитетен 2-милиметарски сатен не'рѓосувачки челик. Опремен со безобразен, многу издржлив хромирана плоча од месинг.

Копче отпорно на вандал, само-затворање, без манипулација со отвор за контрола на висината на млазот.

Издржува вертикално оптоварување од 250 кг. Одобрување за лицата со посебни потреби. Совршен за училишта, трговски центри, грижа и образовни институции.

LVRC8WS2K

LVRC8WS2K

Интегрирана станица за полнење шише со вода против шише со шише со вода. Достапно со филтер и ладење.

Иновативниот бројач Green Tricker покажува колку пластични шишиња не станале отпад и ја штити околината.

Серија модели со многу издржлива структура изработени од висококвалитетен 2-милиметарски сатен не'рѓосувачки челик.

Опремен со безобразен, многу издржлив хромирана плоча од месинг. Копче отпорно на вандал, само-затворање, без манипулација со отвор за контрола на висината на млазот.

Издржува вертикално оптоварување од 250 кг. Одобрување за лицата со посебни потреби. Совршен за училишта, трговски центри, грижа и образовни институции.

Пијалок за пиење - модерна форма

EDFPB114C

EDFPB114C

Најнапреден во однос на формата, пијалокот од серијалот SWIRFLO, изработен од високо квалитетен не'рѓосувачки челик, со wallиден панел и големо копче за враќање на пролетта.

Одобрување за лицата со посебни потреби. Посветено на здравствени установи, аеродроми, станици и други јавни установи и канцеларии.

EDFPB117C

LZWS-EDFPBM114K

LZWS-EDFPBM114K

Интегрирана станица за полнење шишиња со вода со модерен пијалок SWIRFLO изработен од високо квалитетен не'рѓосувачки челик, со филтер, без ладење, со wallиден панел и големо копче за враќање на пролетта.

Иновативниот бројач Green Tricker покажува колку пластични шишиња не станале отпад и ја штити околината. Одобрување за лицата со посебни потреби.

Посветено на здравствени установи, аеродроми, станици и други јавни установи и канцеларии.

Меки странични пијалоци - модерна форма

EDFP217C

EDFP217C

Двоен пакет пијалоци за деца и возрасни, изработени од високо квалитетен не'рѓосувачки челик, со заштитна wallидна плоча со естетски изглед и модерна форма.

Одобрение за лицата со хендикеп. Совршен за јавни објекти, аеродроми, станици.

ERFPM8К

ERFPM8К

Пијалок направен од високо квалитетен не'рѓосувачки челик, со филтер и ладилник, со заштитна protectiveидна плоча со естетски изглед и модерна форма.

Одобрение за лицата со хендикеп. Совршен за јавни објекти, аеродроми, станици.

Вода за шишиња и извори на вода - на отворено

Станици за полнење шишиња и пијалаци - ЕНДУРА

LK4405BF

LK4405BF

 

Stationидна станица за шишиња со вода, отпорна на вандал, со издржлива структура, изработена од ладно валани челик, дебелина од 4,5 мм.

Прашок во прав, отпорен на времето. Преден копче за лесна употреба со вентил за затворање.

Излив со проток на вода за намалување на протокот со капацитет од 4,5–6 л / мин. Совршен за рекреативни области.

Сертифициран за инвалиди. Достапен е во верзија отпорна на мраз - вентилот дополнително се плаќа.

LK4400BF

LK4400BF

LK4420BF1UDB

LK4420BF1UDB

Вода станица за шишиња со пијалок и чинија за кучиња, вандал-докажана, со издржлива структура, изработена од ладно валани челик, дебела 4,5 мм.

Надворешен алкохол - природен агрегат

LK4593

Сад за пиење направен од армиран природен агрегат - вибро бетон. Многу отпорен на временски услови. Другите елементи се изработени од високо квалитетен не'рѓосувачки челик. Отпорен на вандал. Наменето за инвалидни лица. Достапен е во верзија отпорна на мраз - вентилот дополнително се плаќа.

LK4591

Пијалок за пиење направен од армиран природен агрегат - вибро бетон. Многу отпорен на временски услови. Другите елементи се изработени од високо квалитетен не'рѓосувачки челик. Отпорен на вандал. Достапен е во верзија отпорна на мраз - вентилот дополнително се плаќа.

Преземете го каталогот >>