Канцеларии

Дали ви треба дистрибутер за вода за вашата канцеларија или компанија? Компанијата Water Point нуди распрскувачи за вода без шишиња, алкохоличари, извор на светски лидери во индустријата, од кои ние сме ексклузивен дистрибутер во Полска.

Пристап до свеж, вкусен и здрав пиење вода во секое време на работното место, каде поминуваме многу часови на ден, денес е апсолутно неопходно. Таквата удобност е обезбедена од современите диспензери за вода за пиење, кои сè повеќе се инсталираат канцеларии i работни места.

Покрај фактот дека овие уреди секогаш обезбедуваат чиста, свежа, микробиолошка бесплатна и вкусна вода, тие исто така значително ги намалуваат трошоците за обезбедување вода за пиење на вработените.

Дистрибутерите дизајнирани денес, исто така, стануваат важен елемент на дизајнот на ентериер на компанијата.

Дистрибутер за вода Hi-Class

Бидејќи секој работодавец треба да им гарантира на вработените постојан и неограничен пристап до вода за пиење, вреди да се воведат современи, удобни и еколошки решенија, како што се диспензерите за вода за пиење, на работното место.

распрскувачи на вода

Извори, фонтани и диспензери за вода за пиење ви овозможуваат:

  • гаснење на жедта на вработените во компанијата во секое време
  • освежувачки гости кои ја посетуваат компанијата со свежа и вкусна вода или освежувачка лимонада подготвени врз основа на тоа
  • подобрување на психофизичката состојба на вработените со редовно пиење здрава вода
  • зголемување на креативноста и забрзување на менталните процеси на вработените преку соодветна хидратација на телото

Грижата за здравјето и благосостојбата на вработените и овозможува на Компанијата да постигне опипливи финансиски придобивки преку подобра работна ефикасност, а исто така привлекува внимание на одговорноста на работодавачот кон природната средина.

Предноста на користење на диспензерот за вода за пиење е исто така можноста за користење висококвалитетна вода секој ден по разумна цена.

Дистрибутер за вода во вода

Водата што ја добиваат топерите, фонтаните или водата за пиење е чиста и свежа и има вкусен вкус.

Естетски, функционални и модерни диспензери за вода за пиење се исто така декорација на канцелариски простор и елемент за зголемување на престижот на компанијата.

Овие уреди може да имаат дополнителни функции, како што се греење, ладење или гасовирање на вода за пиење, така што тие сигурно ќе ги задоволат потребите на сите вработени во компанијата, како и на гостите и клиентите кои го посетуваат ова место.

Диспензерот за вода за пиење ќе заштеди:

  • времето поминато досега за набавка и испорака на флаширана вода
  • место претходно наменето за складирање на вода
  • потрошена енергија за отстранување празни шишиња и управување со отпад