Паркови и спортски објекти

Дали ви треба дистрибутер за вода, водач за пиење во парк или спортски објект? Компанијата Water Point нуди распрскувачи за вода без шишиња, алкохоличари, извор на светски лидери во индустријата, од кои ние сме ексклузивен дистрибутер во Полска.

Квалитетот на водата за пиење што се снабдува со водни работи се следи во Полска од санитарни и епидемиолошки станици, што гарантира дека водата што стигнува до примателите е соодветна за потрошувачка.

Експертите се согласуваат дека многу градови во Полска можат да се гордеат со вкусна и здрава вода од чешма. вода чиста е, ослободена од микробиолошка контаминација и малку минерализирана, така што можете да ја пиете без страв.

Ова е вид на вода што тече од фонтани и извори на вода за пиење, кои се совршени за јавни места, како што се паркови, плоштади, градини, игралишта и плажи.

LK4420BF1UDB

Обезбедување пристап до свежа вода за пиење во градовите, особено внимание треба да се посвети на фактот дека се предвидени зелени површини, т.е. градски паркови, игралишта и сите спортски објекти, каде зголемената физичка активност на луѓето што ги користат предизвикуваат зголемена побарувачка за свежа вода. вода.

LK4405BF

На децата и адолесцентите, особено за време на интензивно вежбање, им треба доста големи количини на вода. Така, со инсталирање на извори за вода за пиење во детски игралишта, како и во спортски објекти, можете да обезбедите вкусна вода за пиење, што ќе биде алтернатива за нездравите засладени пијалоци.

Дополнителна предност на надворешните пијалоци е можноста за елиминирање на пластични шишиња и обликување на про-еколошка свест кај младите луѓе.

Областите за рекреација, плоштадите, парковите и спортските објекти се места каде треба да се најдат фонтани и диспензери за вода за пиење, кои не само што ја гаснат вашата жед, туку и го украсуваат овој простор.

алкохоличари

Фонтани за пиење вода овозможуваат хигиенско и непосредно гаснење на жед, а современиот дизајн го нагласува изгледот на просторот.

Важно е да се научат децата од рана возраст дека водата од фонтани и извори на вода за пиење е само за цели за пиење и дека рацете или играчките не треба да се мијат во неа.

Особено во текот на летото, сите гости кои шетаат во паркот или учесници во активности и спортски настани што се одржуваат во спортски објекти, ќе го ценат фактот дека можат лесно да ја гасат жедта со освежувачка и здрава вода, тече од диспендер или извор.

Инсталирањето на уреди што овозможуваат бесплатна и хигиенска употреба на висококвалитетна вода за пиење во урбаните места станува сè попопуларна, не само во Полска, туку и во многу европски земји. Диспензерите за вода за пиење се погодни и лесни за употреба, така што децата, адолесцентите, возрасните и постарите лица можат успешно да ги користат секогаш кога ќе треба. Можете да пиете вода директно, да пополните сопствено шише со вода или куче за кучиња со него.

алкохоличари

Повеќе не треба да носите шишиња со вода, бидејќи е близу свежа и освежувачка вода. Диспензерите за вода исто така помагаат да се грижат за природната околина со елиминирање на вишокот на произведен отпад.

Фонтаните за вода за пиење сместени во парковите и во спортските објекти стануваат сè попопуларни заради нивната лесна употреба и хигиената.