HoReCa

уред за гасување вода

Дали ви треба дистрибутер за вода во хотел, ресторан? Компанијата Water Point нуди распрскувачи за вода без шишиња, алкохоличари, извор на светски лидери во индустријата, од кои ние сме ексклузивен дистрибутер во Полска.

Добар квалитет вода е од суштинско значење за животот и треба секогаш да биде достапен, дома и на работа.

Исто така и на места како ресторани, кафулиња, барови i хотели важно е гостите секогаш да имаат неограничен пристап до вкусна и здрава вода.

Набавената вода мора да ги исполни очекувањата на потрошувачите, така што се почесто индустријата HoReCa во Полска, користи глобални решенија, опремувајќи ги своите простории со современи вода за чистење вода, фонтани и јавни пијалоци.

распрскувачи на вода

Употребата на иновативни технологии за производство овозможува создавање на високо квалитетни производи за дистрибуција на вода кои ги исполнуваат очекувањата дури и на најпребирливите клиенти.

Предложените диспензери овозможуваат секојдневна употреба на одличен квалитет на водата во хотели, куќи за гости, барови и ресторани, т.е. каде и да е потребно да се обезбеди сигурност и здравје на гостите што ги посетуваат овие места.

Диспензери за вода

Диспензерот за вода во хотел, ресторан или кафе треба да се карактеризира со многу висока ефикасност на дистрибуцијата на вода и користената технологија за ладење.

Диспензери за вода

Уредите за дистрибуција на вода за пиење наменети за секторот HoReCa мора да бидат изработени на таков начин што ќе обезбедат целосна хигиена на употреба.

Таквиот дистрибутер може да биде дополнително опремен со систем за филтрирање на вода или цилиндар на СО2.

Диспензерите за вода за ресторани или хотели обезбедуваат висок квалитет на вода за пиење што ја користат гостите.

Современите фонтани и диспензерите за вода за пиење се ефтини за употреба и екстремно ефикасни и се многу популарни на пазарот, обезбедувајќи престиж на ресторан, кафуле или хотел и највисоко ниво на услуга за гостите. Дополнителна предност е модерниот дизајн на уредот, што ги прави алкохоличарите да украсуваат било каков простор.

Диспензерот за вода за пиење гарантира пристап до највисок квалитет на вода за сите, во секое време.

Стандардот на хотел, ресторан или паб е под влијание, меѓу другото, и од квалитетот на водата за пиење што се обезбедува таму. Ако правилно се подготви и сервира, на пример во карафе со лимон и нане, така што има вкус одлично и изгледа привлечно во исто време, дефинитивно ќе го подобри имиџот на местото.

Вкусна и свежа, без седименти, хлор и микроби, водата може да потекнува од современи диспензери за вода за пиење. Оваа филтрирана, прочистена вода може да се сервира во шишиња или карафи, или можете да направите освежувачки лимонади.

Сè повеќе луѓе користат современи уреди за прочистување на водата во своите домови и исто така очекуваат дека при користење на услугите на хотел или ресторан, тие исто така ќе користат здрава и чиста вода.

Служењето вода од диспензерот ќе има позитивно влијание врз имиџот на местото, кое се грижи за здравјето на своите гости и околината, бидејќи благодарение на овој уред, количината на создаден отпад е значително намалена.

Водата подготвена на овој начин може да биде одличен третман во текот на летото за сите жедни луѓе, кои затоа поволно сакаат да одлучат да ги користат услугите на ресторанот.