Kategori

Certifikatat

Rreth nesh

Njeriu gjithmonë ka qenë i lidhur me të ujëjeta e përqendruar rreth burimeve të saj, u ngritën grupime njerëzore me të gjitha aspektet e jetës. Sot gjyqet prodhimi dhe shpërndarja e ujit ato shoqërohen me pajisje komplekse dhe procese teknologjike.

na takoni

Kompania jone, Pika e ujit ka operuar në treg që nga viti 2004.

Ne jemi distributori ekskluziv për Poloninë e udhëheqësve botërorë në industri.

Tani jemi duke shitur produkte të kompanive: Acuva - Llamba LED UV, COSMETAL - shpërndarësit e ujit, ELKAY - pinë dhe burimet e ujit, METALCO - arkitekturë e vogël, Valvula e këngëtarit - një udhëheqës në fushën e monitorimit të mjedisit, matjeve (p.sh. rrjedha, presioni), regjistrimi i të dhënave dhe rregullimi i rrjetit të furnizimit me ujë (p.sh. valvulat e uljes).

Ju ftojmë gjithashtu të njiheni me markat tona të tjera: CityFormDesign.pl dhe ImagiLights.pl

Prodhuesit

Teknologjitë Acuva

Kompani Acuva u themelua në 2014. Misioni i tij është të zgjidhë problemet aktuale, të kapërcejë pengesat dhe të përballet vazhdimisht me sfida të reja në sigurimin e ujit të pijshëm të sigurt. Specialshtë specializuar në sistemet e dezinfektimit të ujit në pikën e përdorimit, si dhe në aplikimet modulare OEM. Aktualisht, të gjitha sistemet Acuva janë testuar dhe zbatuar në pothuajse të gjitha kontinentet në të gjithë botën.

Acuva Technologies Inc. është një udhëheqës botëror në teknologji Dezinfektimi i ujit UV-LED. Ata projektojnë, zhvillojnë dhe prodhojnë sisteme të përparuara UV-LED për dezinfektim modern dhe efektiv të ujit. Qëllimi i ndërmarrjes është të sigurojë akses në ujë të pijshëm të sigurt dhe të pastër për njerëzit në të gjithë botën, duke siguruar kështu një cilësi të lartë të jetës për ta.

COSMETAL

COSMETAL u themelua në vitin 1951 si një punëtori e vogël familjare për përpunimin e metaleve dhe bërjen e komponentëve për industrinë e elektronikës.

Në vitet në vijim, prodhimi është zgjeruar nga produktet e ftohjes dhe, bazuar në to, fillon prodhimin shpërndarësit e ujit.

Aktualisht, është një prodhues i një gamë të gjerë pajisjesh të këtij lloji, të cilësisë më të lartë, zgjidhje moderne teknike dhe teknologjike dhe dizajn modern, të bërë nga materiale më të mira, duke ju garantuar klientëve shumë vite të përdorimit.

Produktet kozmetike shiten në shumë vende të botës dhe vlerësohen për cilësinë e tyre.

ELKAY

Kompani ELKAY u krijua në vitin 1920 në periferitë veriore të agoikagos si një punëtori e vogël.

Që atëherë, ai ka punuar vazhdimisht prodhim pinë dhe banjë ujime kalimin e viteve, duke dëshmuar kujdesin tonë për cilësinë dhe standardet më të larta.

Tani është udhëheqësi botëror në këtë treg, duke e zgjeruar vazhdimisht ofertën e saj për marrësit, duke e zgjeruar vazhdimisht atë me modele të pajisura me zgjidhjet më të fundit teknike, siç janë: shërbimi pa kontakte, banakja Green Tricker, etj.

METALCO

METALCO ajo mishëron stilin dhe vazhdon të shprehë procesin krijues që filloi me themelimin e tij të parë në 1984.

Sot është një nga prodhuesit më të mëdhenj arkitekturë e vogël urbane në botë.

Metalco do të thotë Stylsepse stili në çdo produkt dhe çdo detaj e bën Metalco të ndryshme në Historinë e tij të Dizajnit, në teknologjitë më të reja inovative. Metalco është një kombinim i luksit që synon zgjidhje ekologjike.

Suksesi tregtar i Metalco është rezultat i hulumtimit dhe eksperimentimit të vazhdueshëm në dizajn, gjithashtu falë kontributit të arkitektëve dhe stilistëve të njohur të famshëm ndërkombëtar, për lëndët e para dhe teknologjitë më të reja inovative.

Valvula e këngëtarit

Valvula e këngëtarit harton dhe prodhon automatik valvulat rregulluese për industrinë globale të ujit.

Që nga viti 1957, valvulat tona të kontrollit të drejtimit të diafragmës janë instaluar në pothuajse çdo kontinent në të gjithë botën.

Pavarësisht nëse është menaxhimi i humbjes së ujit në Azinë Juglindore, çështjet e mbrojtjes së ujit të Arabisë Saudite, apo nevoja për shpërndarjen komunale të SH.B.A.-së, ne ofrojmë zgjidhje për menaxhimin e ujit për qeveritë, qytetet, bizneset dhe kontraktorët në të gjithë botën .

Shumë nga produktet tona inovative kanë lindur nga një dëshirë e natyrshme për të zgjidhur një problem aplikimi.

Problemi i paraqitur, ekipi ynë i specialistëve në elektronikë, instrumente dhe valvulat e kontrollit janë të pamëshirshëm në kërkimin dhe hartimin e tyre derisa të gjendet një zgjidhje.

Shihni animacionin Singer >>

Lajme

31 gusht 2020

Pajisja për gazimin e ujit

Distributorët e ujit me gaz po shfaqen gjithnjë e më shumë në kompani, zyra, madje edhe shtëpi private. Pajisja moderne për gazimin e ujit ...

18 Maj 2020

Shishe uji të pijshëm

Ne ofrojmë shishe me ujë të pijshëm për arsim, për industrinë HoReCa, kujdesin shëndetësor, shtëpinë, zyrat, ndërtesat publike, parqet, objektet ...

28 Prill 2020

Reduktues i presionit të ujit

Reduktues i presionit të ujit, rregullimi me filtër dhe matës i presionit. Ndryshimet e presionit të ujit që ndodhin në një sistem ujor shpesh janë rezultat i, ndër të tjera, ...