HORECA

pajisje për gazin e ujit

Keni nevojë për një shpërndarës uji në një hotel, restorant? Kompania Water Point ofron shpërndarësit e ujit jo cilindër, pinë, burimi i udhëheqësve botërorë në industri, nga të cilët ne jemi distributori ekskluziv në Poloni.

Cilësi të mirë ujë është thelbësore për jetën dhe duhet të jetë gjithmonë e disponueshme, si në shtëpi ashtu edhe në punë.

Po ashtu në vende si restorante, kafene, bare i hotele është e rëndësishme që mysafirët të kenë gjithmonë qasje të pakufizuar në ujë të shijshëm dhe të shëndetshëm.

Uji i furnizuar duhet të përmbushë pritjet e konsumatorëve, kështu që gjithnjë e më shpesh industria HORECA në Poloni, ai përdor zgjidhje globale, duke pajisur ambientet e tij me shpërndarës moderne të pastër dhe të shëndetshëm të ujit, burime dhe pije publike.

shpërndarësit e ujit

Përdorimi i teknologjive inovative të prodhimit na lejon të krijojmë produkte të shpërndarjes së ujit me cilësi të lartë që plotësojnë pritjet madje të klientëve më të kërkuar.

Shpërndarësit e propozuar mundësojnë përdorimin e përditshëm të cilësisë së shkëlqyer të ujit në hotele, bujtina, bare dhe restorante, d.m.th kudo që është e nevojshme të kujdeset për sigurinë dhe shëndetin e mysafirëve që vizitojnë këto vende.

Shpërndarësit e ujit

Një shpërndarës uji në një hotel, restorant ose kafene duhet të karakterizohet nga efikasitet shumë i lartë i shpërndarjes së ujit dhe teknologjisë së ftohjes të përdorur.

Shpërndarësit e ujit

Pajisjet e shpërndarjes së ujit të pijshëm të destinuara për sektorin HoReCa duhet të ndërtohen në atë mënyrë që të sigurojnë higjenën e plotë të përdorimit.

Një shpërndarës i tillë mund të pajiset gjithashtu me një sistem të filtrimit të ujit ose një cilindër CO2.

Shpërndarësit e ujit për restorante ose hotele sigurojnë cilësinë e lartë të ujit të pijshëm të përdorur nga mysafirët.

Burimet moderne dhe shpërndarësit e ujit të pijshëm janë të lira për t'u përdorur dhe jashtëzakonisht efikase, dhe janë shumë të njohura në treg, duke siguruar prestigjin e një restoranti, kafeje apo hoteli, dhe niveli më i lartë i shërbimit për mysafirët. Një avantazh shtesë është dizajni modern i pajisjes, e cila i bën pijetoret të dekorojnë çdo hapësirë.

Shpërndarësi i ujit të pijshëm garanton qasje në ujin me cilësi më të lartë për të gjithë, në çdo kohë.

Standardi i një hoteli, restoranti apo pubi ndikohet, ndër të tjera, nga cilësia e ujit të pijshëm të shërbyer atje. Nëse përgatitet dhe shërbehet siç duhet, për shembull në një kafene me limon dhe nenexhik, kështu që shijon shkëlqyeshëm dhe duket tërheqës në të njëjtën kohë, ai patjetër që do të përmirësojë imazhin e vendit.

E shijshme dhe e freskët, pa sedimente, klor dhe mikrob, uji mund të vijë nga shpërndarësit moderne të ujit të pijshëm. Ky ujë i filtruar dhe i pastruar mund të shërbehet në shishe ose karafila, ose mund të bëni limona të freskëta prej tij.

Gjithnjë e më shumë njerëz përdorin pajisje moderne të pastrimit të ujit në shtëpitë e tyre dhe gjithashtu presin që kur të përdorin shërbimet e një hoteli apo restoranti, ata gjithashtu do të përdorin ujë të shëndetshëm dhe të pastër.

Shërbimi i ujit nga shpërndarësi do të ketë një ndikim pozitiv në imazhin e vendit, i cili kujdeset për shëndetin e mysafirëve të tij dhe mjedisit, sepse falë kësaj pajisje sasia e mbeturinave të krijuara zvogëlohet ndjeshëm.

Uji i përgatitur në këtë mënyrë mund të jetë një trajtim i shkëlqyeshëm gjatë verës për të gjithë njerëzit e etur, të cilët për këtë arsye do të vendosin më me dëshirë të përdorin shërbimet e restorantit.