Parqe dhe lehtësira sportive

Keni nevojë për një shpërndarës uji, pije në një park apo një strukturë sportive? Kompania Water Point ofron shpërndarësit e ujit jo cilindër, pinë, burimi i udhëheqësve botërorë në industri, nga të cilët ne jemi distributori ekskluziv në Poloni.

Cilësia e ujit të pijshëm të furnizuar nga ujësjellësit monitorohet në Poloni nga stacione sanitare dhe epidemiologjike, e cila garanton që uji që arrin tek marrësit është i përshtatshëm për konsum.

Ekspertët pajtohen që shumë qytete në Poloni mund të krenohen me ujë të shijshëm dhe të shëndetshëm të rubinetit. ujë kjo është e pastër, pa ndotje mikrobiologjike dhe pak e mineralizuar, kështu që mund ta pini pa frikë.

Ky është lloji i ujit që rrjedh nga burimet dhe burimet e ujit të pijshëm, të cilat janë të përsosura për vendet publike, të tilla si parqe, sheshe, kopshte, shesh lojërash për fëmijë dhe plazhe.

GJ4420BF1UDB

Sigurimi i hyrjes në ujë të pijshëm të pijshëm në qytete, vëmendje e veçantë duhet t'i kushtohet faktit që ofrohen zona të gjelbërta, d.m.th. parqe të qyteteve, shesh lojërash dhe të gjitha objektet sportive, ku aktiviteti i shtuar fizik i njerëzve që i përdorin ato shkaktojnë një rritje të kërkesës për ujë të freskët. uji.

LK4405BF

Fëmijët dhe adoleshentët, veçanërisht gjatë ushtrimeve intensive, kanë nevojë për sasi mjaft të mëdha uji. Kështu, duke instaluar burime uji të pijshëm në shesh lojërash për fëmijë, si dhe në ambiente sportive, ju mund të siguroni ujë të pijshëm të shijshëm, i cili do të jetë një alternative për pijet jo të shëndetshme të ëmbël.

Një avantazh shtesë i pijeve të jashtme është mundësia e eliminimit të shisheve plastike dhe formimi i vetëdijes pro-ekologjike të të rinjve.

Zonat e rekreacionit, sheshet, parqet dhe objektet sportive janë vendet ku duhet të gjenden burime dhe shpërndarës të ujit të pijshëm, të cilat jo vetëm që shuajnë etjen tuaj, por edhe dekorojnë këtë hapësirë.

pinë

Burimet e ujit të pijshëm lejojnë shuarjen higjienike dhe të menjëhershme të etjes, dhe dizajni modern thekson shfaqjen e hapësirës.

Shtë e rëndësishme të mësoni fëmijët që në moshë të re se uji nga burimet dhe burimet e ujit të pijshëm është vetëm për të pirë dhe që duart ose lodrat nuk duhet të lahen në të.

Sidomos gjatë verës, të gjithë mysafirët që ecin në park ose pjesëmarrës të aktiviteteve dhe ngjarjeve sportive të mbajtura në ambiente sportive do ta vlerësojnë faktin që ata lehtë mund ta shuajnë etjen e tyre me ujë të freskët dhe të shëndetshëm, që rrjedh nga një shpërndarës ose një burim.

Instalimi i pajisjeve që mundësojnë përdorimin e lirë dhe higjienik të ujit të pijshëm me cilësi të lartë në hapësirat urbane po bëhet gjithnjë e më popullore, jo vetëm në Poloni, por edhe në shumë vende të Evropës. Shpërndarësit e ujit të pijshëm janë të përshtatshëm dhe të lehtë për t'u përdorur, kështu që fëmijët, adoleshentët, të rriturit dhe të moshuarit mund t'i përdorin me sukses ato kur të kenë nevojë. Ju mund të pini ujë direkt, mbushni vetë shishen e ujit ose tasin e qenve me të.

pinë

Ju nuk keni më nevojë të mbani me vete shishe uji pasi uji i freskët dhe freskues është afër. Shpërndarësit e ujit gjithashtu ndihmojnë për t'u kujdesur për mjedisin natyror duke eleminuar tepricën e mbeturinave të prodhuara.

Burimet e ujit të pijshëm të vendosur në parqe dhe ambientet sportive po bëhen gjithnjë e më të njohura për shkak të lehtësisë së përdorimit dhe higjenës së tyre.