Shërbimi Shëndetësor

Keni nevojë për një shpërndarës uji në një spital, zyrë të mjekut, klinikë shëndetësore? Kompania Water Point ofron shpërndarësit e ujit jo cilindër, pinë, burimi i udhëheqësve botërorë në industri, nga të cilët ne jemi distributori ekskluziv në Poloni.

Spitalet, klinikat mjekësore dhe sanatoriumet janë vendet ku njerëzit që kërkojnë kujdes të jashtëzakonshëm dhe vëmendje për shëndetin. Ndonjëherë koha e pritjes për procedurën është më e gjatë. Ka edhe raste kur pacientët duhet të qëndrojnë në një institucion të caktuar të kujdesit shëndetësor për ditë të gjata, javë dhe madje muaj.

Shpesh ndodh që ushqimi dhe pijet shtesë për pacientët ose të burgosurit sigurohen nga familja e afërt ose edhe miqtë. Sidoqoftë, kjo nuk është e mjaftueshme. Ju gjithashtu keni nevojë për qasje të vazhdueshme në ushqim të freskët, të shijshëm dhe të shëndetshëm ujë, në dispozicion falas për këdo që viziton një spital ose qendër shëndetësore, si dhe për të gjithë vizitorët dhe punonjësit.

Ne propozojmë posaçërisht për këta njerëz shpërndarës të ujit të pijshëm të destinuara për spitalet dhe institucionet e kujdesit shëndetësor ku uji duhet të përmbushë standardet jashtëzakonisht të rrepta. Shpërndarësit e ujit për spitalet janë një zgjidhje e besueshme në gjendje t'u ofrojë pacientëve, vizitorëve dhe stafit ujë të pijshëm me cilësi më të lartë me shije të shkëlqyeshme.

Falë zgjidhjeve profesionale, shpërndarësit e ujit të pijshëm mund të sigurojnë higjenën dhe sigurinë e përdorimit.

Uji falas dhe i shëndetshëm do të rrisë cilësinë e shërbimeve mjekësore, dhe kostoja e funksionimit të një pajisje të tillë është me të vërtetë e vogël.

Bartësit e ujit të pijshëm, burimet dhe burimet sigurojnë ujë të pastër dhe të freskët që plotëson kërkesat e rrepta sanitare dhe epidemiologjike.

Për më tepër, këto pajisje janë elegante dhe moderne, dhe përdorimi i tyre nuk është problem edhe për fëmijët dhe të moshuarit.

Shpërndarësit e ujit të pijshëm mund të vendosen në korridore, dhoma pritjeje dhe zona të zakonshme. Ato janë krijuar për të siguruar komoditetin e përdorimit dhe në të njëjtën kohë nuk paraqesin rrezik mikrobiologjik. Ato gjithashtu mund të përdoren në zyra dhe zyra.

Shpërndarës uji akuivalentesh

Uji i pijshëm i pastër dhe i shijshëm është një garanci për shëndetin tonë dhe veçanërisht njerëzit e sëmurë ose të dobësuar, si dhe stafi dhe njerëzit e përfshirë në kujdesin e njerëzve të sëmurë duhet të kenë qasje të lehtë në të.

Disponuesit e ujit të pijshëm janë bërë nga materialet më cilësore, gjë që siguron gjendje të shkëlqyeshme teknike dhe pamjen e pajisjes për një kohë të gjatë. Dizajni modern përshtatet në çdo hapësirë ​​publike dhe gjithashtu në spitale, qendra shëndetësore dhe sanatoriume do të jetë jo vetëm një zgjidhje praktike, por edhe një zbukurim i një vendi të caktuar.

Shpërndarësit kanë një sistem të përparuar që mbron nga rrjedhjet e pakontrolluara të ujit dhe masat mbrojtëse të përshtatshme.

VRC8S2JO

Shpërndarësit e ujit të pijshëm të vendosur në spitale kursen kohë dhe hapësirë, dhe gjithashtu kanë një ndikim pozitiv në mjedis.

Këto pajisje moderne ofrojnë ujë të pastër kristal rreth orës për të gjithë njerëzit që qëndrojnë në një spital, klinikë ose sanatorium.

Shtë gjithashtu një zgjidhje pro-ekologjike dhe ekonomike, sepse nuk keni pse të shqetësoheni për transportimin e sasive të mëdha të shisheve të ujit, deponimin e tyre dhe më pas riciklimin e mbeturinave.