zyrat

A keni nevojë për një shpërndarës uji për zyrën apo kompaninë tuaj? Kompania Water Point ofron shpërndarësit e ujit jo cilindër, pinë, burimi i udhëheqësve botërorë në industri, nga të cilët ne jemi distributori ekskluziv në Poloni.

Qasje në të freskët, të shijshme dhe të shëndetshme ujë i pijshëm në çdo kohë në vendin e punës, ku kalojmë shumë orë në ditë, është absolutisht e nevojshme sot. Një rehati e tillë sigurohet nga shpërndarësit moderne të ujit të pijshëm, të cilët instalohen gjithnjë e më shumë brenda zyrat i vendet e punës.

Përveç faktit që këto pajisje gjithmonë sigurojnë ujë të pastër, të freskët, pa mikrobiologjik dhe të shijshëm, ato gjithashtu ulin ndjeshëm kostot e furnizimit të punonjësve me ujë të pijshëm.

Shpërndarësit e dizajnuar sot po bëhen gjithashtu një element i rëndësishëm i dizajnit të brendshëm të kompanisë.

Shpërndarës uji Hi-Class

Meqenëse çdo punëdhënës duhet t'u garantojë punonjësve qasje të vazhdueshme dhe të pakufizuar në ujë të pijshëm, ia vlen të prezantoni zgjidhje moderne, të përshtatshme dhe ekologjike, siç janë shpërndarësit e ujit të pijshëm, në vendin e punës.

shpërndarësit e ujit

Burimet, burimet dhe shpërndarësit e ujit të pijshëm ju lejojnë të:

  • shuan etjen e punonjësve të Kompanisë në çdo kohë
  • duke freskuar mysafirët që vizitojnë kompaninë me ujë të freskët dhe të shijshëm ose një limonadë freskuese të përgatitur në bazë të saj
  • përmirësimi i gjendjes psiko-fizike të punonjësve duke pirë rregullisht ujë të shëndetshëm
  • rritja e krijimtarisë dhe përshpejtimi i proceseve mendore të punonjësve përmes hidratimit të duhur të trupit

Shqetësimi për shëndetin dhe mirëqenien e punonjësve lejon që Kompania të arrijë përfitime të prekshme financiare përmes efikasitetit më të mirë të punës dhe gjithashtu tërheq vëmendjen për përgjegjësinë e punëdhënësit ndaj mjedisit natyror.

Avantazhi i përdorimit të një shpërndarësi të ujit të pijshëm është gjithashtu mundësia e përdorimit të ujit me cilësi të lartë çdo ditë me një çmim të arsyeshëm.

Shpërndarës uji akuivalentesh

Uji i furnizuar nga shpërndarësit, burimet e ujit të pijshëm ose pijet është i pastër dhe i freskët dhe ka një shije të shijshme.

Shpërndarëset estetike, funksionale dhe moderne të ujit të pijshëm janë gjithashtu një dekorim i hapësirës për zyra dhe një element që rrit prestigjin e kompanisë.

Këto pajisje mund të kenë funksione shtesë, të tilla si ngrohja, ftohja ose gazi i ujit të pijshëm, kështu që ato me siguri do të plotësojnë nevojat e të gjithë punonjësve të kompanisë, si dhe të ftuarve dhe klientëve që vizitojnë këtë vend.

Shpërndarësi i ujit të pijshëm do të kursejë:

  • koha e kaluar deri më tani për blerjen dhe shpërndarjen e ujit në shishe
  • hapësirë ​​e caktuar më parë për ruajtjen e ujit
  • energjia e tretur në dispozicion të shisheve bosh dhe menaxhimit të mbeturinave