Lajme

31 gusht 2020

Pajisja për gazimin e ujit

Distributorët e ujit me gaz po shfaqen gjithnjë e më shumë në kompani, zyra, madje edhe shtëpi private. Pajisja moderne për gazimin e ujit ...

18 Maj 2020

Shishe uji të pijshëm

Ne ofrojmë shishe me ujë të pijshëm për arsim, për industrinë HoReCa, kujdesin shëndetësor, shtëpinë, zyrat, ndërtesat publike, parqet, objektet ...

28 Prill 2020

Reduktues i presionit të ujit

Reduktues i presionit të ujit, rregullimi me filtër dhe matës i presionit. Ndryshimet e presionit të ujit që ndodhin në një sistem ujor shpesh janë rezultat i, ndër të tjera, ...

17 Prill 2020

Zbutës i ujit

Sidoqoftë, shpesh lind një pyetje kur bleni një zbutës të ujit nëse ia vlen të investoni në këtë lloj pajisje. Një zbutës uji mbron sistemin e ujit kundër ...

8 Prill 2020

Elektroliza e ujit

Elektroliza është reagimi i një molekule kimike për tu dekompozuar nën ndikimin e një tensioni të jashtëm elektrik. Elektroliza mund të shoqërohet me ...

7 Prill 2020

Osmoza e kundërt

Shpesh, duke dëgjuar për larminë e teknologjive të pastrimit të ujit, pyesim veten për atë që është osmoza e kundërt dhe për çfarë përdoret? Në ...

6 Prill 2020

Filtri i ujit

Farë është një filtër uji? Llojet e filtrave të ujit. Cilin të zgjedhësh? Papastërtitë mekanike në ujin e rubinetit, ngurtësia e tepërt e ujit, shumë e lartë ...

6 Prill 2020

Uji është jeta

Uji - një substancë e thjeshtë që përbëhet nga dy atome hidrogjeni dhe një atom oksigjeni. Earthshtë Toka e saj që i detyrohet pseudonimit të saj "planeti blu". ...