Shishe uji të pijshëm

18 Maj 2020

pinë

Ne ofrojmë pije me ujë të pijshëm për arsim, për industrinë HoReCa, kujdesin shëndetësor, shtëpinë, zyrat, ambientet publike, parqet, objektet sportive dhe shumë të tjerë.

Shkarkoni katalogun >>

Sigurimi i cilësisë ujë i pijshëm është objekt i përpjekjeve të shumë institucioneve dhe prodhuesve të sistemeve speciale të përdorura për të trajtimi i ujit.

Mos e filtroni ujin. Pastrojeni atë! Ne paraqesim teknologjinë revolucionare të llambës UV LED për dezinfektimin e ujit nga Acuva. Ne jemi distributori i parë ekskluziv në Evropë!

pinë

Uji i pijshëm duhet të jetë i lirë nga të gjithë mikroorganizmat patogjenë dhe mikroelementet e dëmshëm dhe duhet të ketë shijen e duhur.

Uji i pijshëm me cilësi të lartë siguron projektimin, ndërtimin dhe përdorimin e duhur të sistemit të furnizimit me ujë dhe kanalizimeve në një ndërtesë ose hapësirë ​​urbane, dhe shmangien e ngecjes së ujit, temperatura e të cilit nuk duhet të kalojë 25 ° C.

Burime uji të pijshëm

Nëse ka një nevojë për të siguruar qasje në ujë të pijshëm për një numër të madh të njerëzve, ia vlen të merret parasysh një zgjidhje moderne dhe e sigurt, siç janë burimet e ujit të pijshëm.

pinë

Pije të tilla janë pajisje higjenike dhe të përdorimit të lehtë që furnizojnë me ujë të ftohtë ose me temperaturë dhome dhe janë perfekte për hapësirat që përdoren nga një numër i madh njerëzish. Kjo zgjidhje është përdorur për një kohë të gjatë në vende të tjera dhe është e përsosur për zyra, shkolla, impiante industriale, stacione hekurudhore dhe aeroporte, d.m.th. kudo ku ka nevojë për të furnizuar ujë të pijshëm për grupe më të mëdha njerëzish.

shpërndarësit e ujit në shtëpi

Në lidhje me epideminë COVID-19, po pyesim veten se si, në përputhje me udhëzimet e Sanepidit dhe me kujdesin për shëndetin e popullatës, të zgjidhim problemin e kënaqjes së etjes së njerëzve që qëndrojnë në hapësirat urbane dhe në institucionet publike në mënyrë të sigurt.

Shih gjithashtu: Stacionet e dezinfektimit të duarve dhe Sistemet e ngatërrimit për dezinfektimin e dhomave duke përdorur metodën e mjegullës së thatë

Kur ne jemi duke kërkuar pajisje që janë të lehta dhe higjenike për t’u përdorur, dhe preferohet pa duar, ndërmarrjet që prodhojnë pije dhe burime uji të pijshëm ofrojnë zgjidhjen, përdorimi i të cilave siguron një higjenë të tillë maksimale.

Kur zgjidhni burime burimi uji të pijshëm megjithatë, ka disa gjëra për tu përmendur

Supozojmë, natyrisht, atë uji që rrjedh nga çezmat tona është me cilësi shumë të mirë, e cila mund të përcaktohet lehtësisht duke urdhëruar provat e duhura që do të kryhen në stacionin më të afërt sanitar dhe epidemiologjik. Nëse rezulton se e jona çezma e ujit ka cilësi të lartë, burime uji të pijshëm mund të përdoren.

këto pinë i njohur edhe si puseta uji, është një pajisje që lejon përdorimin e ujit të pastër dhe të freskët pa nevojën e enëve. Uji i pastër dhe i shëndetshëm është i disponueshëm në çdo kohë, në sasi të mëdha dhe për të gjithë.

ujë

Spas ujë të pijshëm Ato mund të përdoren me sukses në shkolla, kopshte, vende pune, zyra dhe të gjitha vendet e tjera publike, ku klientët dhe të ftuarit, studentët dhe punonjësit shpesh duhet të shuajnë etjen e tyre.

pinë

Kur zgjedh burimin e duhur të ujit të pijshëm, duhet t'i kushtoni vëmendje jo vetëm pamjes së pajisjes, por edhe funksionimit të saj.

Pirësit e qëndrimit të lirë do të punojnë më mirë në një vend, dhe ato të varur në një tjetër. Ndonjëherë një sistem ftohës uji nuk është i nevojshëm. Disa burime uji të pijshëm janë të pajisura me një rubinet shtesë që e bën më të lehtë mbushjen p.sh. Burimet e ujit të pijshëm mund të aktivizohen me një pedale këmbësh, një buton ose një fotocelë. Disa nga pajisjet janë instaluar gjithashtu filtrat e ujit.

VRC8S2JO

Avantazhi i padyshimtë i burimeve të ujit të pijshëm është mundësia e lidhjes së tyre me sistemin e furnizimit me ujë dhe përdorimi i ujit të rrjedhshëm, gjë që bën që problemi i rimbushjes së shisheve të ujit të zhduket plotësisht, dhe përdorimi është higjenik dhe ekologjik, pa përdorimin e gotave plastike.

Burime të pijshëm janë bërë prej çeliku i galvanizuar, pluhur i veshur me një buton bronzi të kromuar prej bronzi.

 

 

ERFPM8K

EDFP217C

Pllaka e përparme / e pasme janë bërë prej çeliku korten ose çeliku të veshur me pluhur ose çelik inox. Grina është bërë prej çeliku të galvanizuar.

Pirja e burimeve të pijshëm gjithashtu vijnë me një logo të prerë me lazer.

bashkëkohor tendencat në arkitekturë ata detyrojnë prodhuesit e burimeve të ujit të pijshëm të zbatojnë projekte të përshtatura me stilin mbizotërues dhe duke përdorur materiale ekskluzive dhe dizajn modern në produktet e tyre. Oferta përfshin të dy produktet me dizajne klasike, si dhe formë minimaliste.

Spasat e ujit të pijshëm janë gjithashtu të dedikuara për vende të tilla si parqe, kënde lojrash dhe kopshte.

Burime uji të pijshëm

sot burime kopshtesh Kështu, ata mund të përmbushin me sukses jo vetëm funksionet estetike, duke dekoruar një hapësirë, por gjithashtu mund të sigurojnë ujë të pijshëm me cilësi të lartë.

GJ4420BF1UDB

Disa modele pinë ato janë destinuar edhe për kafshët.

pinë

Pirja e ujit të pijshëm ndihmon për t'u kujdesur për mjedisin natyror duke zvogëluar sasinë e mbeturinave të krijuara kur pini ujë në shishe ose kur përdorni gota plastike.

Burimet e ujit të pijshëm që ofrohen janë perfekte për përdorim të brendshëm dhe të jashtëm. Pajisjet janë bërë nga materiale me cilësi më të lartë dhe ndërtimi i tyre lejon përdorim intuitiv, higjienik dhe të rehatshëm.

Disa pajisje ju lejojnë të merrni ujë në temperaturën e dhomës, të ftohtë, të gazuar dhe gjithashtu të nxehtë. Shtë një zgjidhje ideale për punëdhënësit që mund t'u sigurojnë lehtësisht punonjësve ujë të pijshëm të pastër.

Shpërndarës uji Pro-Stream. Ujë i ftohtë, i nxehtë dhe i gazuar. Shikoni më shumë detaje tutaj

Burimet e ujit të pijshëm që shfaqen në hapësirat urbane lejojnë promovimin e një stili jetësor ekologjik dhe zhvillimin e shprehive të shëndetshme të të ngrënit, veçanërisht kur bëhet fjalë për përdorimin higjienik dhe të shpeshtë të ujit të pijshëm të pastër.

Burimet e ujit të pijshëm janë funksionale, rezistent ndaj dëmtimit dhe i lehtë për t’u përdorur.

Disa burime uji të pijshëm të përdorura në hapësirën e jashtme mund të operohen gjatë gjithë vitit falë përdorimit të valvulave speciale kundër ngrirjes.

Burimet moderne të ujit të pijshëm - burimet janë aq të lehta për t'u përdorur sa që fëmijët dhe të moshuarit lehtë mund t'i përdorin ato, gjithashtu falë rregullimit të piësit në lartësinë e personit që përdor pajisjen.

 

Shihni lajme të tjera: