Pajisja për gazimin e ujit

31 gusht 2020

pajisje për gazin e ujit

Gjithnjë e më shumë në kompani zyrat, zyratdhe madje edhe në shtëpitë shfaqen private shpërndarës të ujit të gazuar. Moderne pajisje për gazin e ujit siguron ujë të pijshëm të freskët dhe të shijshëm të ftohtë, të nxehtë dhe të dhomës, në varësi të modelit të pajisjes së zgjedhur dhe nevojave të njerëzve që e përdorin atë.

Shkarkoni katalogun >>

Bombol me vrimë nxjerrëse të gazuar Perfectshtë e përsosur si në hapësira të hapura, vende të mbyllura të punës dhe institucione publike, si dhe në shtëpi private, d.m.th. kudo ku uji me cilësi të lartë është thelbësor.

Mos e filtroni ujin. Pastrojeni atë! Ne paraqesim teknologjinë revolucionare të llambës UV LED për dezinfektimin e ujit nga Acuva. Ne jemi distributori i parë ekskluziv në Evropë!

Shpërndarës uji Hi-Class

Prodhuesit e shpërndarësve të ujit të pijshëm të disponueshëm në treg përpiqen të arrijnë nivelin më të lartë të cilësisë dhe shijes së ujit të përgatitur përmes përdorimit të zgjidhjeve inovative teknologjike. Në të njëjtën kohë, ata gjithashtu kujdesen për modelin modern të pajisjes që do të përshtatet në çdo dhomë. Një avantazh shtesë i pajisjeve të paraqitura këtu ujë i gazuar është gjithashtu funksionaliteti i tyre i lartë.

Në varësi të nevojave tuaja, ne mund të zgjedhim nga disa pajisje të klasit të lartë për përgatitjen e ujit të gazuar:

Shpërndarës uji pa cilindra të Hi-Class

shpërndarësit e ujit

Shpërndarës uji pa cilindra të Hi-Class është projektuar dhe menduar për përdorim në një larmi të brendshme, ku nuk është vetëm një pajisje funksionale, por gjithashtu dekoron hapësirën në të cilën është vendosur.

Zgjidhjet më moderne teknologjike të përdorura në projektimin dhe prodhimin e kësaj pajisje si dhe përdorimi i materialeve me cilësinë më të lartë për prodhimin e saj garantojnë funksionimin e besueshëm të distributorit dhe efikasitetin e saj maksimal.

Shpërndarësi i ujit Hi-Class mund të përgatisë deri në 45 litra ujë të ftohtë dhe të gazuar në orë dhe deri në 13 litra në orë ujë të nxehtë.

Makineria ofron katër lloje uji të shijshëm.

Uji i përgatitur mund të jetë i ftohtë, i nxehtë ose temperaturë dhome, ai gjithashtu mund të jetë i gazuar.

Uji i shijshëm dhe i shëndetshëm i përgatitur nga bombol me vrimë nxjerrëse Hi-Class mund të derdhet direkt në enë me lartësi të ndryshme. Kjo lejon instalimin e një gypi të rregullueshëm në pajisje.

Kombinimi i xhamit të pasqyrës së zezë në pjesën e përparme të pajisjes me çelik inox dhe një panel kontrolli jashtëzakonisht estetik ju lejon të krijoni një dizajn modern që përshtatet në çdo ambient të brendshëm, ndërsa në të njëjtën kohë shkoni krah për krah me vetitë e larta të dobishme të pajisjes.

Pro shpërndarës uji pa cilindra

Pro shpërndarës uji pa cilindra ju lejon të përgatitni ujë të ftohtë, të nxehtë dhe të gazuar në një kohë relativisht të shkurtër, të karakterizuar nga shije të shkëlqyeshme.

Shpërndarësi Pro-Stream karakterizohet nga dizajni modern dhe funksionaliteti i lartë, dhe falë një kolone të izoluar termikisht dhe një paneli kontrolli me prekje, shpërndarësi është jashtëzakonisht i lehtë për t’u përdorur. Përdoruesi informohet qartë për statusin e funksionimit të pajisjes falë mesazheve të shfaqura.

Bombol me vrimë nxjerrëse Pro-Stream mund të punojë me një kazan, ftohës ose sistem gazi. Falë sistemit që kontrollon mënyrën e funksionimit të pajisjes, është e mundur që automatikisht të zvogëlohet konsumi i energjisë.

Uji mund të nxehet në 98 ° C këtudhe efikasiteti i pajisjes ju lejon të mbushni deri në 215 gota me një kapacitet prej 250 ml në orë. Përparësia e këtij bombol me vrimë nxjerrëse është aftësia për të përgatitur shpejt të gjitha pijet e nxehta.

Mundësia e përgatitjes së ujit të ftohtë dhe të gazuar siguron deri në 15 litra ujë në orë.

Shpërndarës të ujit J-Class

 Shpërndarës uji i klasës J

Shpërndarës të ujit J-Class karakterizohen nga cilësia më e lartë e marrë falë përdorimit të teknologjisë moderne, e cila siguron funksionim të besueshëm dhe përdorim të gjithanshëm të pajisjes.

Këto shpërndarës përdoren me padurim në zyra, bare, restorantesi dhe në shtëpi private. Ato prodhohen në dy variante:

- Varianti TOP - pajisje për montim në majë të tryezës

- opsioni IN - që do të montohet nën majë të tryezës.

Makineria përgatit katër lloje uji:

  • në temperaturën e dhomës
  • ujë të ftohtë
  • nxehtë me temperaturë deri 98 ° C
  • ujë me gaz

Shpërndarësi i J-Class ka dy kapacitete: 30 litra ujë të përgatitur në orë dhe 45 litra ujë në orë.

Shpërndarës uji pa cilindra Niagara Top

Shpërndarësit e ujit

Shpërndarësi i ujit pa cilindra Niagara Top është një pajisje jashtëzakonisht e qëndrueshme, efikase dhe e besueshme që përgatit ujë të freskët dhe të shijshëm, duke përmbushur standardet më të larta, të cilat mund të përdoren me sukses në zyra, vende pune dhe zyra.

Shpërndarës uji Niagara Top

Një Distributor Top Niagara do t'ju ndihmojë të zgjidhni çdo çështje logjistike në lidhje me shpërndarjen dhe ruajtjen e ujit në shishe, dhe ruajtjen e shisheve plastike bosh. Falë kësaj pajisje profesionale, është e mundur të siguroni punonjës dhe klientë me ujë të freskët dhe të shëndetshëm, pa furnizim të bezdisshëm të vazhdueshëm të ujit në shishe.

Ky bombol me vrimë nxjerrëse është menduar të përdoret në të gjitha vendet publike, duke siguruar funksionim pa probleme kur shpërndani edhe sasi të mëdha uji të gazuar dhe të palëvizshëm, duke ju lejuar të mbushni shpejt të gjitha llojet e anijeve dhe duke ulur kostot e furnizimit dhe magazinimit të ujit të pijshëm.

Modelet e disponueshme:

-TOP - countertop

-IN - nën-counter

- shkëputur.

Shpërndarësi i ujit pa cilindra DRINK TOWER

Shpërndarësi i ujit pa cilindër DRINK TOWER është pajisja perfekte për përgatitjen e sasive të mëdha të ujit të ftohtë të shëndetshëm dhe të shijshëm, si i palëvizshëm ashtu edhe i gazuar. Kjo pajisje është perfekte për sektorin e hotelierisë, në bare, restorante dhe hotele, d.m.th. kudo që është e nevojshme të përgatitni një sasi të madhe të ujit të pijshëm me cilësi të shkëlqyeshme në një kohë të shkurtër.

Kjo pajisje mund të kombinohet me çdo sistem nën-counter.

Shpërndarësi DRINK TOWER është bërë nga materialet më cilësore, duke siguruar një punë të gjatë, pa probleme. Dizajni i tij lejon mbledhjen higjienike të ujit të pijshëm të përgatitur.

Shpërndarësi i ujit DRINK TOWER

Shpërndarësi i ujit H2O pa cilindër është një pajisje moderne e krijuar për përgatitjen e ujit të pijshëm të freskët dhe të shijshëm të ftohtë, të nxehtë dhe të gazuar, si dhe ujë në temperaturën e dhomës. Dimensionet kompakte, dizajni modern dhe funksionimi intuitiv janë avantazhet e kësaj pajisje, të disponueshme në dy versione:

- tavolina - TOP

- nën-counter me një grykë - IN.

Shkarkoni katalogun >>

Shihni lajme të tjera: