Bombol me vrimë nxjerrëse e ujit

Kërkohet nga ju bombol me vrimë nxjerrëse e ujit te ndërmarrja, zyra? Uji Pika si përfaqësuesi i vetëm COSMETAL në Poloni ka ofertë shpërndarësit e ujit jo cilindër për përdorime për restorant, hotele, zyrë, zyrat, klinikat dhe spitalet, shkollat, parqe dhe lehtësira sportive, sallone fitnesi dhe domu.

Mos e filtroni ujin. Pastrojeni atë! Ne paraqesim teknologjinë revolucionare të llambës UV LED për dezinfektimin e ujit nga Acuva. Ne jemi distributori i parë ekskluziv në Evropë!

Cosmetal është sot prodhuesi më i madh italian dhe udhëheqësi ndërkombëtar në prodhimin e zgjidhjeve inovative për ujin e pijshëm.

Prodhimi i frigoriferëve, si në shishe ashtu edhe në ujë, është 100% i prodhuar në Itali.

Cosmetal krenohet me një nga ofertat më të gjera në industri, si në aspektin e llojeve të produkteve të ofruara ujë - temperatura e dhomës, e ftohtë, e nxehtë, me gaz - si dhe modelet e ndryshme në dispozicion.

Angazhimi ndërkombëtar, së bashku me cilësinë e produkteve të tij, i ka lejuar kësaj kompanie artizanale të arrijë një nivel të përsosmërisë dhe të bëhet një furnizues i disa prej grupeve më të rëndësishëm të blerjeve, si në Itali ashtu dhe në mbarë botën, për të cilat krijohen dizajne me porosi.

Shkarkoni katalogun >>

Shpërndarës uji pa cilindra të Hi-Class

Shpërndarës uji Hi-Class

Hi-Class është një shpërndarës uji i klasit të lartëy, të dizajnuar dhe të destinuar për të gjitha aplikacionet dhe interier. Përdor zgjidhjet më të fundit teknike dhe materialet më të mira që garantojnë efikasitet dhe besueshmëri maksimale, duke ju lejuar të arrini deri në 45 l / orë ujë të ftohtë dhe të gazuar dhe 13 l / orë ujë të nxehtë.

Shpërndarës uji Hi-Class

Shërben katër lloje uji: temperatura e dhomës, e ftohtë, e gazuar dhe e nxehtë, e cila mund të derdhet në enë me lartësi të ndryshme falë hundës së rregullueshme. Forma moderne; pjesa e përparme është bërë nga qelqi i pasqyrës së zezë në kombinim me çelik inox dhe një panel kontrolli estetik, duke krijuar një produkt me vlera shumë të larta të shërbimeve.

Pro shpërndarës uji pa cilindra. Ujë i ftohtë, i nxehtë dhe i gazuar

Shpërndarësit e ujit

PRO-STREAM është një derdhës me një dizajn modern dhe të sofistikuar me një kolonë të izoluar termikisht, një panel kontrolli me prekje, që informon qartë për statusin e funksionimit të pajisjes, përfshirë funksionet: gati, ngrohje, fikje. Ajo funksionon në variante me një kazan, frigorifer dhe një sistem të gazrave.

Shpërndarës uji Pro-Stream

Sistemi gjithashtu ka një sistem të ndjeshëm që kontrollon mënyrën e funksionimit të pajisjes, duke ulur automatikisht konsumin e energjisë. Ai shpërndan ujin e nxehtë me një temperaturë prej 98 ° C nga momenti i ndezjes, duke qenë në gjendje të mbushë deri në 215 gota në orë me një kapacitet 250 ml, si dhe opsionin e ujit të ftohtë dhe të gazuar deri në 15 l / orë. Mund të përdoret për të bërë çaj, kafe dhe pije të tjera të nxehta në një mënyrë të shpejtë dhe praktike.

Shpërndarës uji akuivalentesh

Shpërndarës uji akuivalentesh

Bombol me vrimë nxjerrëse e ujit

Aquality - shpërndarës uji pa cilindra: efikas, i ngurtë, me një pamje moderne, i bërë nga materialet më të mira duke siguruar funksionim dhe qëndrueshmëri të besueshme. Zgjidhjet e aplikuara teknike dhe teknologjike sigurojnë funksionim të lehtë dhe të sigurt, duke ndikuar ndjeshëm në kostot e funksionimit duke minimizuar konsumin e energjisë.

Shpërndarës uji akuivalentesh

Ftohësi me ujë në gjendje të lirë Aquality ofron 22 l / orë ujë të ftohur dhe të filtruar, të mjaftueshëm për 40 njerëz.

Aquality përdor teknologjinë ICE Bank në këtë ftohës uji, i lidhur direkt me furnizimin me ujë.

Nuk ka rezervuar të integruar, i cili siguron një nivel më të lartë të mbrojtjes higjienike pasi uji nuk ruhet gjatë fundjavave dhe festave.

Ftohësi i ujit kursen hapësirën e depozitimit. Dizajn elegant për tu përshtatur me çdo ambient.

Aquality ka një hapje të madhe shpërndarëse që ju lejon të mbushni kova dhe shishe.

Features:

  • E përkryer si një sistem uji shtëpie ose si ftohës uji për zyra
  • Mbajtës i integruar i filxhanit (7 gota)
  • Pa rezervë ruajtjeje / Ftohje direkte
  • Një furnizim i vazhdueshëm me ujë të filtruar fllad
  • Kullimi i disponueshëm i fabrikës
  • Sipërfaqe të pastra higjeno-pastruese
  • Ftohës me ujë të ftohtë
  • Garanci 1 vjeçare

Versione të disponueshme: temperaturë dhome uji, i ftohtë, i nxehtë, me gaz.

Shpërndarës uji pa cilindra J-Class

Bombol me vrimë nxjerrëse e ujit

 

Shpërndarës të ujit J-Class janë sinonim i cilësisë më të lartë dhe teknologjisë së shkëlqyer, gjë që i bën ata një pajisje të besueshme në duart e përdoruesve, për shkak të shkathtësisë së saj, përdoret në zyra, bare, restorante të vogla dhe shtëpi.

 

Shpërndarës uji i klasës J

 

Ato janë të disponueshme në dy variante: TOP në banak dhe IN nën banak, duke shpërndarë katër lloje uji: temperaturën e dhomës, ujin e ftohtë, ujin e nxehtë në 98 ° C dhe ujin e gazuar, me dy kapacitete 30 l / orë dhe 45 l / h.

Shpërndarës uji pa cilindra Niagara Top

Bombol me vrimë nxjerrëse e ujit

Niagara - shpërndarës uji nga kjo familje janë pajisje të qëndrueshme dhe të besueshme profesionale që zëvendësojnë ujin në shishe, lehtësojnë funksionimin, eliminojnë nevojën për inspektim dhe ruajtje, kursen kohë dhe lehtësojnë logjistikën, dhe ofrojnë standardet dhe efikasitetin më të lartë.

Shpërndarës uji Niagara Top

Prandaj, ato janë krijuar për aplikime në shkallë të gjerë, duke garantuar funksionimin pa probleme kur shpërndani sasi të mëdha uji të gazuar dhe jo të gazuar, duke ju lejuar të mbushni praktikisht të gjitha llojet e anijeve shpejt dhe duke zvogëluar kostot. Ekzistojnë tre modele: countertop lartë, IN nën banak dhe freestanding.

Shpërndarësi i ujit pa cilindra DRINK TOWER

Shpërndarësi i ujit DRINK TOWER

E përkryer për shpërndarjen e sasive të mëdha të ujit të ftohtë, si akoma ashtu edhe me gaz. Ai përshtatet në mënyrë të përkryer në sektorin e hotelierisë: në bare, restorante, hotele dhe mensa. Shpërndarësi mund të lidhet me çdo sistem nën-kundër për të përmbushur çdo kërkesë për shpërndarje. Lehtësia e përdorimit dhe zgjedhja e materialeve me cilësi të lartë garantojnë higjenën maksimale dhe në të njëjtën kohë zvogëlojnë nevojën për mirëmbajtje të pazakontë.

 

Shpërndarësi i ujit pa cilindër H2O tim

Bombol me vrimë nxjerrëse e ujit

H2O ne jemi një shpërndarës uji me dimensione kompakte, dizajn modern, funksionim i thjeshtë dhe intuitiv, duke qenë një burim i shkëlqyeshëm i ujit të shijshëm në temperaturë dhome, të ftohtë, të gazuar dhe të nxehtë.

H2O moj

Ajo vjen në dy versione: Countertop TOP dhe IN nën countertop me hundëz.

Shpërndarës uji pa cilindra G ZERO

Rakord i kromuar me krom me mbulesë çeliku të zezë ose të krehur.

G ZERO shpërndarës uji

Shpërndarës uji pa cilindra Acqua Alma Point - Një përvojë e re dixhitale angazhuese për të mbrojtur planetin tonë

Acqua Alma Point

Acqua Alma Point është një shpërndarës i zgjuar që mund të shpërndajë çdo lloj uji, ta aromatizojë atë për të krijuar pije me porosi, por mbi të gjitha ndërveprojnë në mënyrë aktive me përdoruesin përmes APP Acqua Alma Refill dhe një shishe të zgjuar me një etiketë NFC. Falë aplikacionit, përdoruesi mund të menaxhojë profile, preferenca, receta, gjithmonë të kontrolloni nivelin e hidratimit dhe të gjeni pikën më të afërt të Acqua Alma. Edhe pse falë NFC, shishja shoqërohet me profilin e përdoruesit dhe njihet nga makina, duke kujtuar të preferuarat ose promovimet e aktivizuara në profil.

Shkarkoni katalogun >>