Llamba LED UV për pastrimin e ujit

Llamba LED UV - mësoni rreth efektiv dhe miqësor ndaj përdoruesit REVOLUCIONAL teknologjia e pastrimit të ujit!

Si ta pastroni ujin?

Gjëja e parë që i bie ndërmend të gjithëve është ta lëmë të kalojë nëpër disa FILTR.

Dirt do të qëndrojë në filtër dhe ne do të pastrohemi ujë.

Sidoqoftë, çfarë të bëjmë në një situatë kur uji duket të jetë i pastër, dhe përmbajtja e tij përmban potencialisht të dëmshëm, madje të rrezikshëm për shëndetin tonë viruset, bakteret dhe mikroorganizmat e tjerë?

Vetëm kalimi i tij përmes filtrit nuk do të bëjë asgjë. Në këtë rast, uji duhet pastruardhe jo vetëm filtër.

Mos e filtroni ujin - pastroni atë!

Oczyszczenie, uzdatnienie, czy też dezynfekcja to z pozoru skomplikowany proces, który można wykonać na przykład przy użyciu substancji chemicznych.

Shumë prej tyre ndikojnë negativisht në mjedisin natyror, në veçanti në organizmat ujorë. Ne gjithashtu nuk duam të helmojmë veten me kimikate dhe të konsumojmë ujë të papëlqyeshëm me erë që i ngjan brendësisë së një farmacie.

Pra, çfarë të përdorim?

Ju mund të ozonit. Trajtimi i Ozonit në mënyrë efektive pastron dhe është neutral ndaj shijes së ujit. Sidoqoftë, është e vështirë të imagjinohet ozonimi i ujit në shtëpi.

Pra, sa shpejt, me çmim të ulët, në mënyrë efektive, në një mënyrë miqësore me mjedisin dhe pa shije për të pastruar ujin në shtëpi… në një kamping, në një jaht, në zyrë dhe në një dyqan?

Llamba LED Acuva UV

Ne ju paraqesim një kompani të përparuar teknologjikisht Acuva. Ne jemi distributor ekskluziv dhe i drejtpërdrejtë i produkteve Acuva në tregun polak.

Acuva janë mjete për pastrimin e ujit që përdorin Llamba LED UV. Këto janë produktet e gjeneratës së fundit të dizajnuara në Kanada.

Pastrimi i ujit përdorimi i sistemeve Acuva është çift 100 herë më efektive sesa përdorimi i metodave konkurruese.

Për më tepër, përdorimi i Llamba LED UV sprawia, że produkty Acuva są wprost idealnym rozwiązaniem nie tylko do domu i biura, ale także świetnie nadają się do oczyszczania wody na jachcie lub w kamperze.

Pastrimi i ujit duke përdorur Acuva UV-LED bazohet në njohuritë më të fundit teknike dhe shumë ekologjike. Asnjë kimikat, të tilla si klori, nuk futen në ujë.

fshin 99,9999% e baktereve viruset dhe patogjenët

Woda zostaje poddana jedynie dezynfekcji, w wyniku której 99,9999% e baktereve, viruseve dhe të gjithë patogjenëve të tjerë hiqenqë mund të shkaktojë probleme shëndetësore dhe që do të kalojë lehtësisht në çdo filtër tradicional të ujit.

Llamba LED UV

Ata përdorin pastruesit e ujit Acuva UV LED, ne mund të konsumojmë ujë nga përrenjtë malorë dhe liqenet pa frikë se do të sëmuremi nga konsumi i baktereve, viruseve ose mikroorganizmave që jetojnë në ujë. Llamba LED UV do të vrasin viruset, përfshirë SARS-COV-2dhe bakteret që mund të shkaktojnë probleme në stomak.

Llamba LED UV

Pastrimi i ujit duke përdorur llambat UV-LED nuk ndikon në shijen e tij. Bakteret, viruset dhe patogjenët vdesin, por përbërja e ujit nuk ndryshon. Asnjë substancë nuk futet, kështu që uji ka shijen e njëjtë sikurse para se të pastrohej. As aroma dhe ngjyra e saj nuk ndryshojnë. Pastruesi Acuva UV-LED nuk bën asgjë tjetër me ujin, por e ndriçon atë.

Pastrimi i ujit konsiston në trajtimin e tij me gjatësi vale të shkurtër, midis 250 dhe 280 nm. Një ekspozim i tillë bën që ADN-ja e mikroorganizmave që jetojnë në ujë të prishet. Si rezultat, uji pastrohet. 99,9999% e të gjitha baktereve, viruseve dhe patogjenëve të tjerë vdesin.

Teknologjitë e dezinfektimit duke përdorur llambat UV aktualisht po kalojnë një zhvillim intensiv dhe përdoren gjithnjë e më shpesh në fusha të ndryshme të ekonomisë.

Sidoqoftë, ju as nuk keni nevojë ta dini këtë, sepse përdorimi i sistemeve Acuva UV LED është shumë i thjeshtë. Ju nuk keni për të trajtuar ndonjë gjë të komplikuar. Ju nuk keni nevojë të mbani mend asgjë. Pastruesit e ujit Acuva UV LED përdoren në të njëjtën mënyrë si një tap i zakonshëm.

Llamba LED UV

Co więcej, systemy oczyszczania wody Acuva UV-LED posiadają kompaktowe wymiary. Zajmują bardzo mało miejsca, dzięki czemu świetnie sprawdzają się w przyczepach campingowych, kamperach i na statkach, łodziach, jachtach.

Llamba LED UV

Ato mund të përdoren lehtësisht në shtëpitë e verës, dyqanet, zyrat, restorantet, si dhe shtëpitë e vetme dhe me shumë familje.

Llamba LED UV

Ndryshe nga filtrat e ujit, llambat UV-LED janë praktikisht pa mirëmbajtje.

Ju nuk keni nevojë të pastroni ose zëvendësoni asgjë. Asgjë nuk bllokon. Nuk është e nevojshme të kontrolloni nivelin e papastërtisë në filtër. Këtu, llamba UV-LED shkëlqen në ujë.

Përdorimi i llambave fluoreshente LED është gjithashtu një plus i madh për përdoruesin. Ka një efekt pozitiv në funksionimin pa mirëmbajtje të të gjithë sistemit të trajtimit të ujit.

Acuva Arrow 5 UV-LED - pastrues uji me një rubinet

Acuva Arrow 5 UV-LED - pastrues uji me një rubinet

Żywotność 10 + lat

Ka një garanci të gjatë dhe gjithë jetën. Llambat konvencionale duhet të zëvendësohen rregullisht. Llambat fluoreshente LED kanë një garanci 10+ vjeçare, nuk nxehen, punojnë menjëherë pas ndezjes dhe mos digjen.

Në kontrast me llambat e bëra në teknologjinë tradicionale, produkti Acuva UV-LED është gjithashtu më miqësor ndaj mjedisit, pasi nuk ka merkur në llambat fluoreshente LED.

Acuva Arrow 5 UV-LED - pastrues uji

Acuva Arrow 5 UV-LED - pastrues uji

UV-LED gjithashtu ka një konsum shumë më të ulët të energjisë elektrike sesa një sistem UV i bazuar në llamba tradicionale të merkurit. Sistemet Acuva UV-LED janë përshtatur për t’u furnizuar me bateri. Ato mund të lidhen me një furnizim me energji 12V, si dhe me AC DC.

Acuva posiada w swojej ofercie produkty dostosowane do niemal każdego rodzaju użytkowania. Z bogatej oferty oczyszczaczy wody UV-LED mogą Państwo wybrać urządzenia np. wydajności 5 litrów na minutę i żywotności 900 tysięcy litrów.

Acuva Eco NX-Silver UV-LED - pastrues uji me një rubinet

Acuva Eco NX-Silver UV-LED - pastrues uji me një rubinet

Przestań martwić się o zapas wody butelkowanej na swoich jachcie lub w przyczepie campingowej. Korzystaj z wody dostępnej poza siecią wodociągową i oczyszczają ją przed wypiciem przy użyciu systemu dezynfekcji Acuva UV-LED. Korzystaj z nieskazitelnie czystej wody z kranu na łodzi i w kamperze lub domku letniskowym bez dostępu do sieci wodociągowej.

Acuva Eco NX-Argjend UV-LED

Acuva Eco NX-Argjend UV-LED

Zgjedhja e sistemeve të pastrimit të ujit Acuva UV-LED wybierają Państwo produkty najwyższej jakości dostarczające najczystszej, sterylnej wody dla Państwa domu, łodzi lub kampera.

Llamba LED UV vs. Llambat UV

Teknika konvencionale e trajtimit të ujit UV përdor llambat me merkur UV. Sidoqoftë, ekzistojnë shqetësime serioze në lidhje me ndikimin në mjedis dhe kufizimet e performancës së llambave UV.