Një pije

Uji Pika si përfaqësuesi i vetëm ELKAY në Poloni ka ofertë pijanec, burime ujë pirja e burimit të ujit dhe burimeve të ujit të pijshëm, për shkolla dhe universitete, ndërtesa zyrash, qendra tregtare, impiante prodhimi, klube fitnesi, ambiente sportive, aeroporte, stacione, ambiente shëndetësore, salla argëtuese, teatro, kinema, zyra shtetërore, parqe, kënde lojrash, shëtitore, etj.

Shkarkoni katalogun >>

pijanec

Kompanitë Elkay janë me seli në Downers Grove, Illinois, me pajisje prodhuese në Shtetet e Bashkuara, dhe operacionet ndërkombëtare në Kinë dhe Meksikë që shërbejnë tregjet globale.

Mos e filtroni ujin. Pastrojeni atë! Ne paraqesim teknologjinë revolucionare të llambës UV LED për dezinfektimin e ujit nga Acuva. Ne jemi distributori i parë ekskluziv në Evropë!

 

Tas për pije me qëllim të dyfishtë - modeli LZS8WSS2K

pijanec

Ky model kombinon një stacion mbushjeje për shishe uji me një enë lotuese për të shuar etjen tuaj direkt pa përdorimin e anijeve shtesë. Isshtë një zgjidhje ideale për shkollat, universitetet, ambientet publike, përfshirë klubet e fitnesit, zyrat dhe spitalet.

Në të njëjtën kohë, ajo prezanton një filozofi të re ekologjike duke informuar përdoruesit për sasinë e shisheve plastike të ruajtura falë kësaj forme të konsumit të ujit.

karakteristika:

Mashtrim jeshil - Shfaq numrin e shisheve plastike të ruajtura.

Monitorues i filtrit grafik (modele vetëm me filtër) - LED-të jeshilë, të verdhë dhe të kuqë tregojnë gjendjen e filtrit.

Rrjedha laminare - Grykë mbushëse e mbyllur - siguron rrjedhje të qetë dhe spërkatje minimale
ujë, 4-6 l / min.

Hundëz fleksibël - Flexi-Guard mbron nga dëmtimet e përdoruesit. Ka një shtresë që mbron nga rritja e mikroorganizmave.

Aktivizimi i sensorit elektronik - Operacion jokontakt dhe higjienik me fikje automatike pas 20 sekondash pasiviteti.

E përkryer për:

Shkollat ​​dhe kolegjet
Objektet publike
Objektet shëndetësore
Aeroportet
stacione
Klubet e fitnesit dhe më shumë
Sallat e argëtimit
Objektet sportive

Modeli LZS8WSS2K - kjo pajisje është bërë nga materiale të ricikluara 60%, dhe është e përshtatshme për t'u përdorur nga persona me aftësi të kufizuara, fëmijë dhe të rritur në karriget me rrota.

Një ekran special me një banak informon përdoruesin për numrin e shisheve të ruajtura të kafshëve shtëpiake, kështu që përputhet me tendencat aktuale ekologjike.

Shtë i pajisur me një filtër me cilësi të lartë (plumbi, klori, përmbajtja e solideve dhe shija dhe aroma e përmirësuar) e mjaftueshme për rreth 12.000 litra ujë dhe frigorifer.

Kur përdoret në institucionet shkollore, mund të pajiset me një gyp të veçantë, mjaft efikas, fleksibël Easy-Flex që mbron fëmijët nga dëmtimet. Bombol me vrimë nxjerrëse për mbushjen e shisheve shkaktohet automatikisht nga një sensor.

* Possibleshtë e mundur të bësh çdo logotip në një pllakë alumini.

Pijanec - modeli EZS8S

Ngjashëm me modelin e mësipërm, është i pajisur me frigorifer, një filtër me cilësi të lartë (plumbi, klori, përmbajtja e solideve dhe shijen dhe erën e përmirësuar) të mjaftueshme për rreth 12.000 litra ujë.

Kur përdoret në institucionet shkollore, mund të pajiset me një gyp të veçantë, mjaft efikas, fleksibël Easy-Flex që mbron fëmijët nga dëmtimet.

I përshtatshëm për t’u përdorur nga persona me aftësi të kufizuara, fëmijë dhe të rritur në karriget me rrota.

Pijanec - vendosni LZSTL8WSS2K

Një grup dy nivele i përbërë nga modelet e paraqitura më lart për të rritur dhe fëmijë.

Një ekran special me një banak informon përdoruesin për numrin e shisheve të ruajtura të kafshëve shtëpiake, kështu që përputhet me tendencat aktuale ekologjike.

Shtë i pajisur me një filtër me cilësi të lartë (plumbi, klori, përmbajtja e solideve dhe shija dhe aroma e përmirësuar) e mjaftueshme për rreth 12.000 litra ujë dhe frigorifer.

Kur përdoret në institucionet shkollore, mund të pajiset me një gyp të veçantë, mjaft efikas, fleksibël Easy-Flex që mbron fëmijët nga dëmtimet.

Shpërndarësi për mbushjen e shisheve ndizet automatikisht nga një sensor.

Stacionet e mbushjes së shisheve në mur

EMASMB

• aktivizohet me një buton
• counter banak i gjelbër
• sistemi i kullimit dhe profilizimi i tij janë eleminuar
ujë i mbetur që mbetet në pajisje
• përdoret për të mbushur: shishe uji, shishe, kasa
• projektuar për instalim në vende të vështira
hyrja në rrjetin elektrik
• Ekran i gjelbër Tricker mundësuar nga 3 bateri AAA
• ideale për zyra dhe vende pune

 

EZWSSMJO

• aktivizohet nga një sensor pa kontakt
• Kapacitet i lartë mbushës 4,5–6 l / min
• mbyllje automatike pas 20 sekondash pasiviteti
• counter banak i gjelbër
• sistemi i kullimit dhe profilizimi i tij janë eleminuar
ujë i mbetur që mbetet në pajisje
• përdoret për të mbushur: shishe uji, shishe, kasa
• ideale për zyra dhe vende pune

Pije mekanike

EDFP210C

Pini tasin e bërë prej çeliku të pandryshkshëm të lëmuar. Forma e veçantë e tasit zvogëlon spërkatjen. Një aktivizues vetë-tërheqës që është rezistent ndaj përdorimit të rëndë dhe nuk kërkon asnjë kapje ose kthesë. Rregullimi i lartësisë së avionit përmes një vrimë të veçantë në buton, pa pasur nevojë të çmontoni.

HRFEBP

HRFEBP

Pini tasin e bërë prej çeliku të pandryshkshëm të lëmuar. Forma e veçantë e tasit zvogëlon spërkatjen. Një aktivizues vetë-tërheqës që është rezistent ndaj përdorimit të rëndë dhe nuk kërkon asnjë kapje ose kthesë. Rregullimi i lartësisë së avionit përmes një hapjeje të veçantë në buton, pa qenë e nevojshme të ndahet. Pirësi është i pajisur me një panel mbrojtës të murit.

Pije - modele rezistente ndaj vandalit

VRC8S2JO

VRC8S2JO

Një seri modelesh me një strukturë shumë të qëndrueshme, të bërë nga çeliku inox me cilësi të lartë 2 mm të trasha. Pajisur me një hundëz pa plumb, shumë të qëndrueshme të bërë prej bronzi të kromuar.

Butoni rezistues ndaj vandalit, vetë-mbyllës, pa manipulim me një hapje për kontrollin e lartësisë së jetit.

Mund të përballojë një ngarkesë vertikale prej 250 kg. Miratimi për personat me aftësi të kufizuara. E përkryer për shkolla, qendra tregtare, institucione të kujdesit dhe edukimit.

GJ8CSS2K

GJ8CSS2K

Stacioni i mbushjes së shisheve të integruar me ujë me rezistencë ndaj vandalit me një shishe uji. Disponohet me filtër dhe ftohje.

Kontrolluesi inovator i Green Tricker tregon se sa shishe plastike nuk janë bërë mbetje dhe mbron mjedisin.

Një seri modelesh me një strukturë shumë të qëndrueshme, të bërë nga çeliku inox me cilësi të lartë 2 mm të trasha.

Pajisur me një hundëz prej bronzi pa plumb, shumë të qëndrueshëm të kromuar nga bronzi. Butoni rezistues ndaj vandalit, vetë-mbyllës, pa manipulim me një hapje për kontrollin e lartësisë së jetit.

Mund të përballojë një ngarkesë vertikale prej 250 kg. Miratimi për personat me aftësi të kufizuara. E përkryer për shkolla, qendra tregtare, institucione të kujdesit dhe edukimit.

Pije Swirlflo® - Formë moderne

EDFPB114C

EDFPB114C

Më i avancuar në aspektin e pirësit të formave nga seria SWIRFLO, e bërë nga çelik inox me cilësi të lartë, me një panel muri dhe një buton të madh për kthimin e pranverës.

Miratimi për personat me aftësi të kufizuara. Përkushtuar për institucionet shëndetësore, aeroportet, stacionet dhe objektet dhe zyrat e tjera publike.

EDFPB117C

GJZ-EDFPBM114K

GJZ-EDFPBM114K

Stacioni i mbushjes së shisheve të integruar të ujit me një pijanec modern SWIRFLO të bërë nga çelik inox me cilësi të lartë, me një filtër, pa ftohje, me një panel muri dhe një buton të madh të kthimit pranveror.

Sporteli inovator i Green Tricker tregon se sa shishe plastike nuk janë bërë mbetje dhe mbron mjedisin. Miratimi për personat me aftësi të kufizuara.

Përkushtuar për institucionet shëndetësore, aeroportet, stacionet dhe objektet dhe zyrat e tjera publike.

Pije e butë e anëve - formë moderne

EDFP217C

EDFP217C

Një grup i dyfishtë i pijeve për fëmijë dhe të rritur, të bërë nga çelik inox me cilësi të lartë, me një panel mbrojtës mur me një pamje estetike dhe një formë moderne.

Miratimi për personat me aftësi të kufizuara. E përkryer për objektet publike, aeroportet, stacionet.

ERFPM8K

ERFPM8K

Një pijanec i bërë nga çelik inox me cilësi të lartë, me një filtër dhe një ftohës, me një panel mbrojtës mur me një pamje estetike dhe një formë moderne.

Miratimi për personat me aftësi të kufizuara. E përkryer për objektet publike, aeroportet, stacionet.

Shishe lotimi dhe burime uji - në natyrë

Stacione për mbushje të shisheve të ujit dhe pirësit - ENDURA

LK4405BF

LK4405BF

 

Stacioni i shisheve ujore të montuar në mur, i fortë ndaj vandalit, me një strukturë të qëndrueshme, prej çeliku të mbështjellë të ftohtë, me trashësi 4,5 mm.

Përfundimi i pluhurit, rezistent ndaj motit. Butoni i përdorimit të thjeshtë me valvul mbyllëse.

Spërkat me një rrjedhje që zvogëlon spërkatjet e ujit me një kapacitet 4,5–6 l / min. E përkryer për zonat rekreative.

Ertifikohet për aftësi të kufizuara. Shtë në dispozicion në një version rezistent ndaj ngricave - valvula është gjithashtu e pagueshme.

LK4400BF

LK4400BF

GJ4420BF1UDB

GJ4420BF1UDB

Stacioni i shisheve të ujit me një pijanec dhe një tas për qen, i vandalizuar, me një strukturë të qëndrueshme, të bërë nga çeliku i mbështjellë i ftohtë, i trashë 4,5 mm.

Pirësi i jashtëm - agregat natyral

LK4593

Një tas pijshëm i bërë nga agregat natyror i përforcuar - beton vibro. Shumë rezistent ndaj kushteve të motit. Elementë të tjerë janë bërë prej çeliku inox me cilësi të lartë. Spërkatje rezistente ndaj vandalit. Projektuar për persona me aftësi të kufizuara. Shtë në dispozicion në një version rezistent ndaj ngricave - valvula është gjithashtu e pagueshme.

LK4591

Pirëse për piedestalin e bërë nga një agregat natyror i përforcuar - beton vibro. Shumë rezistent ndaj kushteve të motit. Elementë të tjerë janë bërë prej çeliku inox me cilësi të lartë. Spërkatje rezistente ndaj vandalit. Shtë në dispozicion në një version rezistent ndaj ngricave - valvula është gjithashtu e pagueshme.

Shkarkoni katalogun >>