Valvulat rregulluese

VLERAT E KONTROLLIT - SINGER

VALVOLA E KONTROLLIT - MODELI 106/206-PR Valvula e Reduktimit

Valvula për zvogëlimin e presionit është ideal për të mbajtur presionin e saktë nën valvulën. Valvula i përgjigjet presionit të sistemit në rrjedhën e poshtme me një lidhje në daljen e valvulave dhe një sistem pilot i cili i përgjigjet ndryshimeve të vogla në presion dhe rregullon pozicionin e valvulës duke moduluar presionin mbi diafragmë.

TIPARET

Mban presion të saktë nën valvul
Ai reagon shpejt dhe me efikasitet

VALVOLA E KONTROLLIT - MODELI 106/206-PR-48 Valvula e zvogëlimit me fluks të vogël nga kalimi

Valvula për zvogëlimin e presionit të anashkalimit për flukset e vogla është një valvul për uljen e presionit të drejtpërdrejtë me anashkalim paralel, ideal për aplikime me kufizime hapësinore. Në kushte të rrjedhës së ulët, valvula kryesore mbyllet dhe anashkalimet mbeten të hapura, duke kontrolluar presionin deri në rrjedhën zero, pa shkaktuar dridhje të sediljes.

PËRPARËSITË

Mban rrjedhin të qëndrueshëm poshtë në zero
Vendosja e saktë dhe e besueshme e presionit
E përkryer për instalimet me pjerrësi të lartë

 

Shihni produkte të tjera: