kategori

certifications

O nas

Lalaki parantos biasa dikaitkeun caikahirupan anu musatkeun kana sumber-sumberna, gugus manusa kalayan sagala aspek kahirupan timbul. Uji coba ayeuna produksi cai sareng distribusi aranjeunna dipirig ku alat kompléks sareng prosés téknologi.

pendak kami

Perusahaan kami, Titik Cai parantos ngoperasikeun di pasar saprak 2004.

Kami mangrupikeun distributor pamimpin dunya di industri di Polandia.

Kami nuju ngajual produk perusahaan: Kosmetal - dispenser cai, Elkay - inuman sareng cai cai, Metalco - arsitéktur leutik, Garis cai - saringan cai, Panyanyi Valve - pamimpin di widang pemantauan lingkungan, pangukuran (aliran e.g., tekanan), ngarékam data sareng pangaturan jaringan pasokan cai (e.g. klep pangirangan).

Kami ogé ngajak anjeun pikeun familiarize diri kalayan merek kami anu sanés: CityFormDesign.pl jeung ImagiLights.pl

pabrik

Acuva Panyiaran

pausahaan Acuva diadegkeun dina 2014. Misi na nyaéta pikeun méréskeun masalah anu ayeuna, ngungkulan halangan sareng nyanghareupan tantangan énggal dina nyayogikeun cai minum anu aman. Éta khusus kana sistem disinféksi cai dina titik panggunaan, ogé dina aplikasi OEM modular. Ayeuna, sadaya sistem Acuva diuji sareng dilaksanakeun di ampir sadaya buana di dunya.

Acuva Technologies Inc. mangrupikeun pamimpin dunya dina téknologi Disinféksi cai UV-LED. Aranjeunna ngarancang, ngembangkeun sareng ngadamel sistem UV-LED anu maju pikeun disinfeksi cai anu modéren sareng efektif. Tujuan perusahaan nyaéta nyayogikeun aksés kana cai minum anu bersih sareng bersih pikeun jalma-jalma di panjuru dunya, sahingga mastikeun kualitas hirup anu luhur pikeun aranjeunna.

Kosmetal

Kosmetal diadegkeun dina 1951 salaku bengkel kulawarga-ngajalankeun leutik pikeun gawekeun logam sareng nyieun komponén pikeun industri éléktronika.

Dina taun-taun di handap ieu, produksi diperpanjang ku produk kulkas sareng dina dasar éta, ngamimitian ngahasilkeun dispenser cai.

Ayeuna, produsén alat-alat tina jinis ieu, kualitas pangluhurna, solusi téknis modern sareng téknologi modern ogé desain modéren, didamel tina bahan kualitas anu pangsaéna, ngajamin para nasabah ku méh sababaraha taun dianggunakeun.

Produk kosmetik dijual ka sababaraha nagara di sakumna dunya sareng ngaapresiasi kanggo kualitasna.

Elkay

pausahaan Elkay diadegkeun dina 1920 di suburb kalér Chicago salaku bengkel leutik.

Ti saprak éta, anjeunna parantos tiasa nyobian damel produksi inuman sareng spa caisalami sababaraha taun, ngabuktikeun perawatan urang pikeun kualitas sareng standar anu pangluhurna.

Ayeuna ayeuna pamimpin dunya di pasar ieu, terus-terusan nyebarkeun panawaran pikeun panampi, terus-terusan ngembang sareng model anu dilengkepan ku solusi téknis pangénggal, sapertos: jasa non-kontak, counter Green Tricker, jsb.

Metalco

Metalco éta ngagaduhan gaya sareng teras nganyatakeun prosés kreatif anu dimimitian ku mimiti ngadegna taun 1984.

Dinten ieu mangrupikeun salah sahiji produser panglegana arsitéktur leutik leutik di dunya.

Metalco hartosna Gayasabab gaya dina unggal produk sareng unggal jéntré ngajantenkeun metalco béda dina Sejarah Rarancangna, dina téknologi inovatif panganyarna. Metalco mangrupakeun gabungan méwah anu dituju pikeun solusi ékologis.

Kasuksésan komérsial tina Metalco mangrupikeun hasil tina panilarian sareng ékspérimén dina desain, ogé berkat kontribusi arsiték terkenal sareng désainer terkenal, pikeun bahan baku sareng téknologi inovatif pang anyarna.

Panyanyi Valve

Panyanyi Valve desain sareng pabrik otomatis ngatur klep pikeun industri cai global.

Ti saprak 1957, pilot urang ngoperasikeun klep kontrol diafragma parantos dipasang dina ampir unggal benua di sakumna dunya.

Naha éta manajemén leungitna cai di Asia Tenggara, masalah konservasi cai Saudi Arabia, atanapi kabutuhan distribusi kotamadya AS, kami nyayogikeun solusi manajemén cai ka pamaréntah, kota, usaha sareng kontraktor di sakumna dunya. .

Seueur produk inovatif urang anu dilahirkeun tina kahayang alami pikeun ngabéréskeun masalah aplikasi.

Masalah anu dipidangkeun, tim urang spesialis dina éléktronika, instruméntasi sareng klep kontrol teu sabar dina panalungtikan sareng desain dugi ka solusi kapanggih.

Ningali animasi Singer >>

wartos

August 31 2020

Paranti ngala cai

Dispenser cai sparkling beuki muncul dina parusahaan, kantor komo imah swasta. Alat modéren pikeun ngala cai ...

18 Méi 2020

Nginum botol cai

Kami nawiskeun minum cai botol kanggo pendidikan, pikeun industri HoReCa, perawatan kaséhatan, bumi, kantor, gedong umum, taman, fasilitas ...

April 28 2020

Pengurangan tekanan cai

Pengurangan tekanan cai, pangaturan sareng saringan sareng tekanan tekanan. Parobahan tekanan cai anu muncul dina sistem cai biasana mangrupikeun hasil, antawisna, ...