Ngatur klep

NILAI KONTROL - SINGER

KONTROL NILAI - MODEL 106/206-PR REDUCTION VALVE

Tekanan ngurangan klep cocog pikeun ngajaga tekanan anu pasti di handap klep. Klep ngaréspon kana tekanan sistem hilir anu aya sambungan di outlet klep sareng sistem pilot anu ngabales parobahan dina tekanan leutik sareng nyaluyukeun posisi klep ku modulasi tekanan di luhur diafragma.

FITUR

Ngajaga tekenan akurat di handap klep ieu
Anjeunna meta gancang sareng éfisién

KONTROL NILAI - MODEL 106/206-PR-48 REDUCTION VALVE DENGAN BUNTAK DIRI-DIRI

Tekanan jalan gede ngurangan klep pikeun alit leutik nyaéta tekanan akting langsung ngirangan klep sareng jalan paralel, cocog pikeun aplikasi anu aya larangan rohangan. Dina kaayaan aliran low, klep utama nutup sareng bypasses tetep kabuka, ngatur tekanan turun ka nol enol tanpa ngabalukarkeun geter korsi.

kauntungan

Ieu ngajaga aliran stabil turun ka nol
Setting tekanan anu pas sareng dipercaya
Sampurna pikeun pamasangan lereng luhur

Tingali produk séjén: