Sarapan

Water Point salaku wawakil tunggal Elkay di Polandia parantos nawiskeun nginum, cai mancur cai nginum cai mancur sareng cai cai, pikeun sakola sareng paguron luhur, gedong kantor, pusat balanja, pepelakan produksi, klub kabugaran, fasilitas olahraga, bandara, stasiun, fasilitas kaséhatan, aula hiburan, bioskop, bioskop, kantor negeri, taman, tempat kaulinan, promenades, jsb.

Unduh katalog >>

nginum

Perusahaan Elkay kantor pusat di Downers Grove, Illinois, kalayan fasilitas manufaktur di Amérika Serikat, sareng operasi internasional di China sareng Mexico ngaladénan pasar global.

Entong tapis cai na. Bersihkeun nya! Kami nampilkeun téknologi lampu UV UV répolusionér pikeun disinféksi cai ti Acuva. Kami distributor éksklusif munggaran di Éropa!

 

Inuman dobel tujuan - modél LZS8WSS2K

nginum

Modél ieu mangrupikeun kombinasi bénsin pikeun ngeusian stasiun cai sareng pakan kanggo quenching haus langsung tanpa nganggo kapal tambahan. Éta mangrupikeun solusi idéal pikeun sakola, paguron luhur, fasilitas umum, kalebet klub kabugaran, kantor, rumah sakit.

Dina waktos anu sami, éta ngenalkeun filsafat énggal ngeunaan ékologi ku nginpokeun pangguna ngeunaan jumlah botol plastik anu disimpen berkat konsumsi cai ieu.

Fungsi:

Triker Héjo - Mintonkeun jumlah botol plastik anu disimpen.

Monitor saringan Grafis (model ukur saringan) - LED héjo, konéng, sareng beureum nunjukkeun kaayaan saringan.

Stream Laminar - Noz ngeusian recessed - mastikeun aliran lemes sareng spatter minimal
cai, 4-6 l / mnt.

Fleksibel spout - Flexi-Guard ngajaga tina cilaka pangguna. Éta ngagaduhan palapis anu ngajaga tina tumuhna mikroorganisme.

Aktipkeun sensor éléktronik - Operasi non-kontak sareng higienis kalayan otomatis switch-off saatos 20 detik teu aktip.

Sampurna pikeun:

Sakola sareng akademi
Fasilitas umum
Fasilitas Kaséhatan
bandara
stasiun
Klub kabugaran sareng seueur deui
Balé hiburan
Fasilitas olahraga

Modél LZS8WSS2K - alat ieu didamel tina 60% bahan daur ulang, sareng cocog pikeun jalma anu ditumpurkeun, barudak dewasa sareng dina korsi roda.

Pintonan khusus kalayan konténna nyarioskeun ka pangguna ngeunaan jumlah botol piaraan anu disimpen, janten saluyu sareng tren ékologis ayeuna.

Éta dilengkepan saringan anu bermutu kualitas luhur (timah, klorin, padet eusi sareng ningkat rasa sareng bau) cekap sakitar 12.000 liter cai sareng kulkas.

Nalika dianggo di lembaga sakola, éta tiasa dilengkepan spout Easy-Flex anu khusus, épisién pisan, anu ngajagi budak tina cilaka. Dispenser pikeun ngeusian botol dipicu otomatis ku sénsor.

* Kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun nyieun logotype naon waé dina piring aluminium.

Minum - modél EZS8S

Sarupa jeung modél di luhur, éta dilengkepan kulkas, saringan anu bermutu tinggi (timah, klorin, padet eusi sareng ningkat rasa sareng bau) cekap pikeun 12.000 liter cai.

Nalika dianggo di lembaga sakola, éta tiasa dilengkepan spout Easy-Flex anu khusus, épisién pisan, anu ngajaga barudak tina cilaka.

Cocog pikeun dianggo ku jalma cacad, murangkalih sareng dewasa dina korsi roda.

Inuman - atur LZSTL8WSS2K

Hiji set dua tingkat anu diwangun ku modél anu dibere di luhur pikeun déwasa sareng murangkalih.

Pintonan khusus kalayan konténna nyarioskeun ka pangguna ngeunaan jumlah botol piaraan anu disimpen, janten saluyu sareng tren ékologis ayeuna.

Éta dilengkepan saringan anu bermutu kualitas luhur (timah, klorin, padet eusi sareng ningkat rasa sareng bau) cekap sakitar 12.000 liter cai sareng kulkas.

Nalika dianggo di lembaga sakola, éta tiasa dilengkepan spout Easy-Flex anu khusus, épisién pisan, anu ngajaga barudak tina cilaka.

Dispenser pikeun ngeusian botol dipicu sacara otomatis ku sensor.

Stasion keusikan botol dipasang

EMASMB

• diaktipkeun ku tombol
• lokét Green Tricker
• sistem solokan sareng profilna ngaleungitkeun
sesa cai anu tinggal di perkakas
• dipaké pikeun ngeusian: botol cai, botol, jugs
• dirancang pikeun instalasi di tempat-tempat sesah
aksés ka kakawasaan
• tampilan Green Tricker anu dikuatkeun ku 3 Batré AAA
• idéal pikeun kantor sareng tempat kerja

 

EZWSSMJO

• diusahakeun ku sénsor kontak
• kapasitas keusikan anu tinggi tina 4,5-6 l / mnt
• otomatis pareum saatos 20 detik aktifitas
• lokét Green Tricker
• sistem solokan sareng profilna ngaleungitkeun
sesa cai anu tinggal di perkakas
• dipaké pikeun ngeusian: botol cai, botol, jugs
• idéal pikeun kantor sareng tempat kerja

Paminum mékanis

EDFP210C

Inuman mangkuk anu dilakukeun tina stainless steel digosok. Bentuk khusus mangkok ngirangan sambel. Kakuatan anu ditarik deui diri anu tahan kana beurat dipaké sareng teu kedah nyaur atanapi twisting. Nyaluyukeun jangkungna jet ngaliwat liang khusus dina kancing, tanpa kedah ngaleupaskeun.

HRFEBP

HRFEBP

Inuman mangkuk anu dilakukeun tina stainless steel digosok. Bentuk khusus mangkok ngirangan sambel. Kakuatan anu ditarik deui diri anu tahan kana beurat dipaké sareng teu kedah nyaur atanapi twisting. Nyaluyukeun jangkungna jet ngaliwat liang khusus dina kancing, tanpa kedah ngaleupaskeun. Minum teh dilengkepan panel témbok pelindung.

Inuman - modél tahan vandal

VRC8S2JO

VRC8S2JO

Siri modél anu mibanda struktur awét anu tahan tina kualitas stainless steel satin kualitas luhur 2 mm. Dilengkepan spout gratis, awét pisan awét tina kuningan bersalut krom.

Vandal-tahan, nutup diri, henteu aya manipulasi tombol kalayan pambuka pikeun ngatur jangkungna jet.

Éta tiasa tahan beban nangtung 250 kg. Persetujuan pikeun jalma anu ditumpurkeun. Sampurna pikeun sakola, pusat balanja, perawatan sareng lembaga pendidikan.

LVRC8WS2K

LVRC8WS2K

Stasion botol botol cai terpadu anu tiasa ngawangun sareng botol cai. Sayogi sareng saringan sareng pendinginan.

Kaunter Green Tricker inovatif nunjukkeun sabaraha botol plastik anu henteu janten limbah sareng ngajagi lingkungan.

Siri modél anu mibanda struktur awét anu tahan tina kualitas stainless steel satin kualitas luhur 2 mm.

Dilengkepan spout gratis, awét pisan awét tina kuningan bersalut krom. Vandal-tahan, nutup diri, henteu aya manipulasi tombol kalayan pambuka pikeun ngatur jangkungna jet.

Éta tiasa tahan beban nangtung 250 kg. Persetujuan pikeun jalma anu ditumpurkeun. Sampurna pikeun sakola, pusat balanja, perawatan sareng lembaga pendidikan.

Minum swirlflo® - Bentuk modern

EDFPB114C

EDFPB114C

Anu paling canggih dina hal pujian tina séri SWIRFLO, didamel tina baja stainless berkualiti tinggi, kalayan témbok témbok sareng tombol mulih-spring anu ageung.

Persetujuan pikeun jalma anu ditumpurkeun. Dikhususkeun kana fasilitas kaséhatan, bandara, stasiun, sareng fasilitas umum sareng kantor.

EDFPB117C

LZWS-EDFPBM114K

LZWS-EDFPBM114K

Stasion keusikan botol cai terpadu sareng pésta SWIRFLO modern anu didamel tina stainless steel bermutu kualitas luhur, kalayan saringan, tanpa pendingin, ku témbok témbok sareng tombol anu dipulangkeun deui cinyusu.

Kaunter Green Tricker inovatif nunjukkeun sabaraha botol plastik anu henteu janten limbah sareng ngajagi lingkungan. Persetujuan pikeun jalma anu ditumpurkeun.

Dikhususkeun kana fasilitas kaséhatan, bandara, stasiun, sareng fasilitas umum sareng kantor.

Langkung lemes sisi® - pormat modern

EDFP217C

EDFP217C

Hiji set ganda tina pakan kanggo barudak déwasa, didamel tina baja stainless berkualiti tinggi, kalayan témbok pelindung pelindung kalayan penampilan éstétis sareng bentuk modéren.

Persetujuan pikeun jalma anu ditumpurkeun. Sampurna pikeun fasilitas umum, bandara sareng stasion.

ERFPM8K

ERFPM8K

Saurang anu damel tina baja stainless berkualiti tinggi, nganggo saringan sareng anu langkung cooler, kalayan témbok pelindung pelindung kalayan tampilan éstétis sareng bentuk modéren.

Persetujuan pikeun jalma anu ditumpurkeun. Sampurna pikeun fasilitas umum, bandara sareng stasion.

Nyirami botol sareng cai cai - ruangan

Stasiun anu ngeusian botol sareng paminum - ENDURA

LK4405BF

LK4405BF

 

Stasiun botol cai-dipasang, buktina vandal, kalayan struktur awét, didamel tina baja anu digulung tiis, 4,5 mm kandel.

Bérés bérés, tahan cuaca. Tombol hareup anu gampang digunakeun ku katup nutup diri.

Spout ku arus ngirangan cucahan cai kalayan kapasitas 4,5-6 l / mnt. Sampurna pikeun daérah rekreasi.

Éta disertipikasi kanggo anu ditumpurkeun. Eta sayogi dina versi tahan ibun - klep sanésna tiasa dibayar.

LK4400BF

LK4400BF

LK4420BF1UDB

LK4420BF1UDB

Stasion botol cai sareng anu sanés sareng wadah pikeun anjing, buktina vandal, kalayan struktur awét, didamel tina baja anu digulung tiis, 4,5 mm kandel.

Minum luar - agrégat alami

LK4593

Mangkok nginum anu didamel tina agrégat alami bertulang - vibro beton. Tetep pisan kana kaayaan cuaca. Unsur séjén dijieun tina baja stainless berkualiti tinggi. Spout tahan Vandal. Dirancang pikeun jalma cacad. Eta sayogi dina versi tahan ibun - klep sanésna tiasa dibayar.

LK4591

Pinum anu mapakan didamel tina agrégat alami bertulang - vibro beton. Tetep pisan kana kaayaan cuaca. Unsur séjén dijieun tina baja stainless berkualiti tinggi. Spout tahan Vandal. Eta sayogi dina versi tahan ibun - klep sanésna tiasa dibayar.

Unduh katalog >>