Dispenser cai

Diperyogikeun ku anjeun dispenser cai ka perusahaan, kantor? Water Point salaku wawakil tunggal Kosmetal di Polandia parantos nawiskeun dispenser cai bottleless pikeun kagunaan pikeun réstoran, hotél, kantor, kantor, klinik sareng rumah sakit, sakola, taman sareng fasilitas olahraga, salons kabugaran jeung imah.

Kosmétal ayeuna mangrupikeun produsén pangropéa Italia sareng pamimpin internasional dina ngahasilkeun solusi inovatif pikeun cai nginum.

Produksi kulkas, boh dina botol sareng cai, 100% didamel di Itali.

Kosmétika ngicalkeun salah sahiji nawaran lega di industri, boh tina jinis produk anu dikirimkeun cai - suhu kamar, tiis, panas, berkilauan - ogé rupa-rupa model anu sayogi.

Komprési internasional anu kalebet kualitas produkna, ngamungkinkeun perusahaan artisanal ieu ngahontal tingkat kaunggulan sareng janten supplier tina sababaraha kelompok anu pangpentingna, di Italia sareng di seluruh dunya, anu didamel desain adat.

Unduh katalog >>

Dispenser cai gratis-Hiasan Kelas

Dispenser cai Hai-Kelas

Hi-Kelas mangrupikeun dispenser cai kelas luhury, dirancang sareng dimaksudkeun pikeun sadaya aplikasi sareng interior. Nganggo solusi téknis pang anyarna sareng bahan pangsaéna anu ngajamin efisiensi maksimum sareng reliabilitas, ngamungkinkeun anjeun ngahontal dugi ka 45 l / h cai tiis sareng sparkling sareng 13 l / h cai panas.

Dispenser cai Hai-Kelas

Éta ngagaduhan opat jinis cai: suhu kamar, tiis, berkilauan sareng panas, anu tiasa dituang kana kapal-kapal anu benten-benten jangkungna berkat spout laras. Bentuk modern; payunna diwangun tina kaca kaca hideung dina kombinasi sareng stainless steel sareng panel kontrol éstétis, nyiptakeun produk anu gaduh nilai utiliti anu luhur pisan.

Pro-Stream dispenser cai bébas silinder. Tiis, cai panas sareng fizzy

Dispensin cai

PRO-STREAM nyaéta tuang kalayan desain modéren sareng canggih, kalayan kolom insulated termal, panel sentuhan kontrol, jelas-jelas ngeunaan status operasi alat, kalebet fungsi: siap, pemanasan, pareum. Gawéna dina varian sareng alat keur ngagolakkeun, kulkas sareng sistem gassing.

Dispenser cai Pro-Stream

Sistem ogé ngagaduhan sistem sénsitip anu ngatur modeu operasi alat, sacara otomatis ngirangan konsumsi énergi. Éta nyirepkeun cai panas dina suhu 98 ° C tina waktos ngagét, tiasa ngeusian dugi ka 215 gelas per jam kalayan kapasitas 250 ml, ogé pilihan cai tiis sareng sparkling dugi ka 15 l / h. Éta tiasa dianggo ngadamel téh, kopi sareng inuman panas sanésna ku cara anu gancang sareng praktis.

Dispenser cai Aquality

Dispenser cai akuarium

Dispenser cai

Ékultor - dispenser cai bébas tina silinder: cekap, padet, sareng tampilan modéren, didamel tina bahan pangsaéna anu mastikeun operasi dipercaya sareng daya tahan. Solusi teknis sareng téknologi anu diterapkeun ngajamin operasi gampang sareng aman, sacara signifikan mangaruhan biaya operasi ku ngaminimalkeun pamakean energi.

Dispenser cai akuarium

Nu leuwih tiis cai Aquality anu bébas nyayogikeun 22 l / h cai anu disaring na disaring, cukup pikeun 40 urang.

Akalisitas ngagunakeun téknologi ICE Bank dina cai anu langkung cooler, langsung disambungkeun kana pasokan cai.

Henteu aya embung diwangun, anu nyayogikeun panyayuhan kebersihan anu langkung ageung sabab cai henteu disimpen dina akhir minggu sareng liburan.

Cai cai anu langkung tiis ngahémat rohangan nyimpen. Rarancang anu saé pikeun cocog sareng lingkungan naon waé.

Aquality ngagaduhan pamukaan dispensing ageung anu ngamungkinkeun anjeun ngeusian karung sareng botol.

fitur:

  • Sampurna salaku sistem cai bumi atanapi salaku kantor cai langkung tiis
  • Panyekel cup terpadu (7 gelas)
  • Tanpa tanki tank / Penyejukan langsung
  • Suplai cai tetep anu saring
  • Pabrik anu aya solokan
  • Hygienic, gampang-dibereskeun permukaan beresih
  • Tiis cai langkung tiis
  • Garansi 1 taun

Vérsi anu sayogi: cai suhu kamar, tiis, panas, berkilauan.

J-Kelas dispenser bébas silinder J-Kelas

Dispenser cai

Dispenser cai J-Kelas sinonim sareng kualitas anu pangluhurna sareng téknologi anu saé, anu ngajantenkeun aranjeunna alat anu dipercaya di leungeun pangguna, kusabab kaahlianana, éta dianggo dina kantor, bar, réstoran leutik sareng bumi.

Dispenser cai J-Kelas

Aranjeunna sayogi dina dua varian: TOP di counter sareng IN handapeun kontra, dispensing opat jinis cai: suhu kamar, cai tiis, cai panas dina 98 ° C sareng cai karbonat, sareng dua kamampuan 30 l / h sareng 45 l / h.

Dispenser cai sénsil bébas Niagara Top

Dispenser cai

Niagara - dispenser cai ti kulawarga ieu mangrupikeun alat profésional anu awét sareng dipercaya anu ngagentos cai botol, ngagampangkeun operasi, ngaleungitkeun kabutuhan pamariksaan sareng panyimpen, ngahémat waktos sareng mempermudah logistik, sareng nawiskeun standar sareng efisiensi pangluhurna.

Dispenser cai Niagara Top

Ku alatan éta, aranjeunna dirarancang kanggo aplikasi skala ageung, ngajamin operasi bébas masalah nalika nyebarkeun jumlah cai karbonat sareng non-karbonat, ngamungkinkeun anjeun ngeusian ampir sadaya jinis kapal gancang sareng ngirangan biaya. Aya tilu modél: luhur countertop, IN handapeun kontra sareng freestanding.

Dispenser cai silinder anu sanés bébas

Dispenser cai KULIT TURUN

Sampurna pikeun dispensing cai anu ageung ageung, boh sareng sparkling. Éta pas dina sektor katering: dina bar, réstoran, hotél sareng kantin. Dispenser tiasa dikaitkeun kana sistem anu aya dina saluareun counter pikeun nyayogikeun syarat-syarat dispensing. Betah pamakean sareng pilihan bahan kualitas luhur ngajamin kabersihan maksimal sareng dina waktos anu suda ngirangan kabutuhan pangropéa anu teu biasa.

Bebas cai dispénser cai H2O bébas abdi

Dispenser cai

H2O kami mangrupikeun dispenser cai kalayan dimensi kompak, desain modéren, operasi sederhana sareng intuitif, mangrupikeun sumber anu saé pikeun cai anu ngeunah dina suhu kamar, tiis, sparkling sareng panas.

H2O abdi

Asalna dina dua versi: Top countopop sareng IN dina countertop kalayan spout.

Dispenser cai bébas silinder G ZERO

Faucet kreta Chrome sareng panutup baja stainless hideung hideung.

Dispenser cai G ZERO

Dispenser cai bébas silinder Acqua Alma Point - Hiji pangalaman digital anu anyar pikeun ngajagi planét urang

Acqua Alma Titik

Acqua Alma Point mangrupikeun dispenser pinter anu tiasa ngiringan jinis cai, nyukuran pikeun nyiptakeun minuman anu khusus, tapi anu paling aktip tiasa interaksi sareng pangguna via Acqua Alma Refill APP sareng botol pinter kalayan tag NFC. Hatur nuhun kana aplikasina, pangguna tiasa ngatur profil, kahoyong, resep, sok parios tingkat hidrasi sareng milari titik Acqua Alma anu paling caket. Sanaos berkat NFC, botol dihubungkeun sareng profil pangguna sareng diakui ku mesin, ngingetan karesep atanapi promosi anu diaktipkeun dina profil.

Unduh katalog >>