Lampu LED UV pikeun nyucikeun cai

Lampu LED UV - Diajar ngeunaan épéktip sareng ramah-pangguna REVOLUSI téknologi pemurnian cai!

Kumaha cara ngabersihkeun cai?

Hal anu mimiti aya dina pipikiran dulur nyaéta ngantepkeun ngalangkungan sababaraha hal saringan.

Kokotor bakal tetep dina saringan sareng urang bakal bersih cai.

Nanging, naon anu kedah dilakukeun dina kaayaan cai siga anu beresih, sareng eusina ngandung berpotensi ngabahayakeun, bahkan bahaya pikeun kaséhatan urang virus, baktéri sareng mikroorganisme sanés?

Ngan ukur ngaliwatan saringan éta moal nanaon. Dina hal ieu, caina kedah diberesihansareng henteu ngan ukur nyaring.

Entong tapis cai - bersihkeun!

Diberesihkeun, dirawat atanapi disinféksi mangrupikeun prosés anu sigana rumit pisan anu tiasa dilakukeun, contona, ku panggunaan bahan kimia.

Seueur diantara aranjeunna mangaruhan parah kana lingkungan alam, khususna organisme akuatik. Kami ogé henteu hoyong ngaracun diri ku bahan kimia sareng ngonsumsi cai anu henteu raos kalayan bau anu mirip interior apoték.

Janten naon anu kedah dianggo?

Anjeun tiasa ozon. Perlakuan ozon sacara épéktip ngabersihkeun sareng nétral kana rasa cai. Nanging, sesah ngabayangkeun ozonasi cai di bumi.

Janten, sakumaha gancangna, murah, épéktip, dina cara anu ramah lingkungan sareng henteu raos pikeun ngabersihan cai di bumi ... di tempat kemah, dina kapal pesiar, di kantor sareng di toko?

Lampu LED Acuva UV

Kami nampilkeun anjeun perusahaan anu téknologi maju Acuva. Kami distributor produk Acuva ekslusif sareng langsung di pasar Polandia.

Acuva nyaéta pakakas panyucian cai anu dianggo Lampu LED UV. Ieu mangrupikeun produk generasi pangénggalna anu dirancang di Kanada.

Nyucikeun cai ngagunakeun sistem Acuva bahkan 100 kali langkung épéktip tibatan ngagunakeun metode competing.

Sumawona, panggunaan Lampu LED UV ngajantenkeun produk Acuva solusi anu saé henteu ngan ukur pikeun bumi sareng kantor, tapi ogé saé pikeun nyucikeun cai dina kapal pesiar atanapi di motorhome.

Pemurnian cai nganggo Acuva UV-LED dumasarkeun kana élmu téknis pangénggalna sareng pisan ékologis. Teu aya bahan kimia, sapertos klorin, anu dilebetkeun kana cai.

hapusan 99,9999% baktéri virus sareng patogén

Cai ngan ukur ngalaman disinféksi, akibat na 99,9999% baktéri, virus sareng sadaya patogén sanésna dihapusanu tiasa nyababkeun masalah kaséhatan sareng anu bakal gampang ngaliwat saringan cai tradisional.

Lampu LED UV

Ngagunakeun pemurni cai Acuva UV LED, urang tiasa nyéépkeun cai tina aliran gunung sareng danau tanpa kasieunan yén urang bakal gering kusabab dikonsumsi baktéri, virus atanapi mikroorganisme anu hirup dina cai. Lampu LED UV bakal maéhan virus, kalebet SARS-COV-2sareng baktéri anu tiasa nyababkeun masalah lambung.

Lampu LED UV

Pemurnian cai nganggo lampu UV-LED henteu mangaruhan raos na. Bakteri, virus sareng patogén maot, tapi komposisi cai na henteu robih. Teu aya bahan anu diwanohkeun, janten cai na raosna sami sareng anu sateuacanna sateuacan diberesihan. Bau sareng warnana ogé henteu robih. Pembersih Acuva UV-LED henteu langkung ti ngan ukur nyorotna.

Pemurnian cai diwangun dina ngubaranana kalayan panjang gelombang anu pondok, antara 250 sareng 280 nm. Paparan sapertos kitu nyababkeun DNA mikroorganisme anu hirup dina cai janten rusak. Hasilna, cai dimurnikeun. 99,9999% tina baktéri, virus sareng patogén sanésna maot.

Téknologi disinféksi nganggo lampu UV ayeuna ngalaman pangwangunan anu intensif sareng sering dianggo di sagala rupa daérah ékonomi.

Nanging, anjeun bahkan henteu kedah terang ieu, sabab panggunaan sistem Acuva UV LED saderhana pisan. Anjeun teu kedah ngadamel naon-naon anu rumit. Anjeun teu kedah émut nanaon. Pemurni cai Acuva UV LED dianggo dina cara anu sami sareng keran normal.

Lampu LED UV

Sumawona, sistem panyucian cai Acuva UV-LED ukuranana kompak. Aranjeunna nyandak sakedik ruang, janten aranjeunna sampurna pikeun kafilah, kémping sareng dina kapal, kapal sareng kapal pesiar.

Lampu LED UV

Éta tiasa gampil dianggo di bumi usum panas, toko, kantor, réstoran, ogé imah-imah tunggal sareng multi-kulawarga.

Lampu LED UV

Beda sareng saringan cai, lampu UV-LED ampir bébas perawatan.

Anjeun teu kedah meresihan atanapi ngagentos nanaon. Henteu aya bakiak. Henteu perlu pikeun ngendalikeun tingkat kontaminasi saringan. Di dieu, lampu UV-LED hérang dina cai.

Pamakéan lampu lampu fluorescent LED ogé tambah ageung pikeun pangguna. Éta ngagaduhan pangaruh anu positip dina operasi bébas pangropéa tina sadaya sistem pangobatan cai.

Acuva Arrow 5 UV-LED - nyucikeun cai nganggo keran

Acuva Arrow 5 UV-LED - nyucikeun cai nganggo keran

Hirup jasa 10+ taun

Éta ngagaduhan jaminan anu panjang sareng saumur hirup. Lampu bohlam konvensional kedah diganti sacara rutin. Lampu lampu neon LED gaduh garansi 10+ taun, tong panas, damel langsung saatos hurung sareng hurung pareum.

Béda sareng lampu anu dilakukeun dina téknologi tradisional, produk Acuva UV-LED ogé langkung ramah lingkungan, sabab teu aya merkuri dina lampu LED.

Acuva Arrow 5 UV-LED - pemurni cai

Acuva Arrow 5 UV-LED - pemurni cai

UV-LED ogé ngagaduhan konsumsi listrik anu langkung handap tibatan sistem UV dumasar kana bohlam merkuri tradisional. Sistem Acuva UV-LED diadaptasi pikeun dijalankeun ku aki-aki. Éta tiasa nyambung kana catu daya 12V ogé AC DC.

Acuva nawiskeun produk anu diadaptasi kana ampir sagala jinis panggunaan. Tina rupa-rupa pemurni cai UV-LED, anjeun tiasa milih alat, contona kalayan kapasitas 5 liter per menit sareng umur jasa 900 liter.

Acuva Eco NX-Silver UV-LED - nyucikeun cai nganggo keran

Acuva Eco NX-Silver UV-LED - nyucikeun cai nganggo keran

Eureun hariwang ngeunaan cai botol dina kapal pesiar atanapi kafilah anjeun. Anggo cai kaluar-garis sareng bersihkeun sateuacan nginum nganggo sistem disinfeksi Acuva UV-LED. Nikmati cai keran anu bersih dina kapal anjeun sareng di RV atanapi bumi liburan anjeun tanpa cai induk.

Acuva Eco NX-Silver UV-LED

Acuva Eco NX-Silver UV-LED

Milih sistem panyucian cai Acuva UV-LED anjeun milih produk kualitas luhur anu nyayogikeun cai anu paling bersih, steril kanggo bumi, parahu atanapi motor.

Lampu LED UV vs. Lampu UV

Téhnik pangobatan cai UV konvensional nganggo lampu merkuri UV. Nanging, aya masalah anu serius ngeunaan dampak lingkungan sareng watesan kinerja lampu UV.