wartos

August 31 2020

Paranti ngala cai

Dispenser cai sparkling beuki muncul dina parusahaan, kantor komo imah swasta. Alat modéren pikeun ngala cai ...

18 Méi 2020

Nginum botol cai

Kami nawiskeun minum cai botol kanggo pendidikan, pikeun industri HoReCa, perawatan kaséhatan, bumi, kantor, gedong umum, taman, fasilitas ...

April 28 2020

Pengurangan tekanan cai

Pengurangan tekanan cai, pangaturan sareng saringan sareng tekanan tekanan. Parobahan tekanan cai anu muncul dina sistem cai biasana mangrupikeun hasil, antawisna, ...

April 17 2020

Lemah cai

Tapi, patarosan sering timbul nalika mésér palembut cai naha éta patut investasi dina jenis alat ieu. Alat pelembut cai ngajaga sistem cai ngalawan ...

April 8 2020

Éléktrolisis cai

Éléktrolisis mangrupikeun réaksi dekomposisi tina hiji molekul kimia dina pangaruh tegangan listrik éksternal. Éléktrolisis tiasa dibarengan ku ...

April 7 2020

Kasabaran osmosis

Sering, ngupingkeun macem-macem téknologi purifikasi cai, urang heran naon osmosis sabalikna sareng naon anu dianggo pikeun éta? Hurung ...

April 6 2020

Filter cai

Naon panyaring cai? Jenis panyaring cai. Anu mana anu dipilih? Pangotor mékanis dina cai ketok, karasa cai kaleuleuwihan, luhur teuing ...

April 6 2020

Cai mangrupikeun kahirupan

Cai - zat basajan anu diwangun ku dua atom hidrogén sareng hiji atom oksigén. Nya mangrupikeun Bumi anu ngagaduhan hutangna "planet biru". ...