Paranti ngala cai

August 31 2020

alat pikeun ngagass cai

Ngaronjat dina perusahaan kantor, kantorkomo di imah pribadi muncul dispenser cai cemara. Modern alat pikeun ngagass cai nyayogikeun cai tawar anu seger sareng seger anu raoseun, panas sareng suhu kamar, gumantung kana modél alat anu kapilih sareng kabutuhan jalma anu ngagunakeunana.

Unduh katalog >>

Dispenser cai karbonat Éta sampurna boh di rohangan terbuka, tempat gawé anu katutup sareng lembaga umum, ogé di bumi pribadi, nyaéta dimana waé cai anu penting kualitasna penting.

Dispenser cai Hai-Kelas

Produsén dispenser cai nginum anu sayogi di pasar nyobian ngahontal tingkat kualitas pangluhurna sareng rasa tina cai anu disiapkeun ngalangkungan panggunaan solusi téhnologis anu inovatif. Dina waktos anu sasarengan, aranjeunna ogé ngurus desain modéren alat anu bakal lebet ka rohangan mana waé. Kauntungan tambahan tina alat anu disajikeun di dieu cai karbonat ogé fungsionalitasna luhur.

Gumantung kana kabutuhan anjeun, urang tiasa milih tina sababaraha alat kelas luhur pikeun nyiapkeun cai hérang:

Dispenser cai gratis-Hiasan Kelas

dispenser cai

Dispenser cai gratis-Hiasan Kelas parantos dirarancang sareng ditujukeun pikeun dianggo dina rupa-rupa interior, dimana éta sanés ngan ukur alat anu fungsional, tapi ogé ngahias rohangan tempat disimpenna.

Solusi téhnologis paling modéren anu dianggo dina rarancang sareng pabrik alat ieu ogé panggunaan bahan kualitas pangluhurna pikeun produksi na ngajamin operasional anu dipercaya tina distributor sareng épisiensi maksimum na.

Dispenser cai Hi-Class tiasa nyiapkeun dugi ka 45 liter cai tiis sareng hérang per jam sareng dugi ka 13 liter per jam cai panas.

Mesinna nyayogikeun opat jinis cai enak.

Cai anu disiapkeun tiasa tiis, panas atanapi suhu kamar, éta ogé tiasa karbonat.

Cai ngeunah sareng séhat anu disiapkeun ku dispenser Hi-Class tiasa dituang langsung kana kapal anu sagala rupa jangkungna. Ieu tiasa hatur nuhun pamasangan spout anu tiasa diatur dina alat.

Kombinasi kaca eunteung hideung di hareup alat sareng waja stainless sareng panel kontrol anu estetika ngamungkinkeun anjeun nyiptakeun desain modéren anu pas kana interior mana waé, bari dina waktos anu sasarengan sareng sipat fungsional luhur alat.

Dispenser cai bébas cilinder Pro-Stream

Dispenser cai bébas cilinder Pro-Stream ngamungkinkeun anjeun nyiapkeun cai tiis, panas sareng hérang dina waktos anu pondok, dicirikeun ku rasa anu saé.

Distributor Pro-Stream dicirikeun ku desain modéren sareng fungsionalitas tinggi, sareng berkat kolom anu terisolasi termal sareng panel kontrol touch, distributor gampang pisan dianggo. Pamaké jelas terang ngeunaan status operasi alat hatur nuhun kana pesen anu ditingalikeun.

Dispenser Pro-Stream tiasa dianggo sareng sistem boiler, cooler atanapi gas. Hatur nuhun kana sistem anu ngatur modeu operasi alat, dimungkinkeun pikeun sacara otomatis ngirangan konsumsi énergi.

Cai na tiasa dipanaskeun dugi ka 98 ° C di dieusareng efisiensi alat ngamungkinkeun anjeun ngeusian dugi ka 215 gelas kalayan kapasitas 250 ml per jam. Kauntungannana dispenser ieu nyaéta kamampuan pikeun gancang nyiapkeun inuman panas naon waé.

Pilihan nyiapkeun cai tiis sareng hérang nyayogikeun dugi ka 15 liter cai per jam.

Dispenser cai J-Kelas

Dispenser cai J-Kelas

Dispenser cai J-Kelas dicirikeun ku kualitas luhur anu diala berkat panggunaan téknologi modéren, anu mastikeun operasi anu andal sareng panggunaan serbaguna alat.

Dispenser ieu dianggo pisan di kantor, bar, réstorankitu ogé di imah pribadi. Éta dihasilkeun dina dua jinis:

- TOP varian - alat pikeun dipasang dina luhur méja

- pilihan IN - pikeun dipasang handapeun méja luhur.

Mesin nyiapkeun opat jinis cai:

  • dina suhu kamar
  • cai tiis
  • panas kalayan suhu nepi ka 98 ° C
  • cai hérang

Dispenser J-Class ngagaduhan dua kapasitas: 30 liter cai siap per jam sareng 45 liter cai per jam.

Dispenser cai sénsil bébas Niagara Top

Dispensin cai

Dispenser cai bébas silinder Top Niagara Top mangrupikeun alat anu awét, épisién sareng dipercaya anu nyiapkeun cai tawar sareng ngeunah, minuhan standar anu paling luhur, anu tiasa hasil dianggo di kantor, tempat damel sareng kantor.

Dispenser cai Niagara Top

Distributor Top Niagara bakal ngabantosan anjeun pikeun méréskeun sagala masalah logistik anu aya hubunganana sareng pangiriman cai sareng panyimpenan cai, sareng panyimpenan botol plastik kosong. Hatur nuhun kana alat propésional ieu, dimungkinkeun pikeun nyayogikeun padamel sareng konsumén cai seger sareng séhat, tanpa pasokan cai botolan anu teu merenah.

Dispenser ieu ditujukeun pikeun dianggo di sadaya tempat umum, mastikeun operasi tanpa masalah nalika nyebarkeun bahkan seueur cai hérang sareng cai tetep, ngamungkinkeun anjeun gancang ngeusian sadaya jinis kapal sareng ngirangan biaya nyayogikeun sareng nyimpen cai minum.

Model anu sayogi:

-TOP - countertop

-IN - handapeun-counter

- misah.

Dispenser cai silinder anu sanés bébas

Dispenser cai bébas silinder TOWER mangrupikeun alat anu sampurna pikeun nyiapkeun sajumlah cai tiis anu séhat sareng raoseun, duanana tetep ogé hérang. Alat ieu sampurna pikeun sektor katering, di bar, réstoran sareng hotél, nyaéta dimana waé anjeun kedah nyiapkeun sajumlah ageung cai minum anu saé dina waktos anu singget.

Alat ieu tiasa digabungkeun sareng sistem under-counter naon waé.

Distributor TOWER DRINK didamel tina bahan kualitas luhur, mastikeun operasi anu panjang sareng bébas masalah. Desain na ngamungkinkeun pikeun ngumpulkeun higienis cai minum anu disiapkeun.

Dispenser cai KULIT TURUN

Dispenser cai H2O bébas cilinder abdi mangrupikeun alat modéren anu dirancang pikeun nyiapkeun cai tawar anu seger sareng raoseun, cai panas sareng karbonat, ogé cai dina suhu kamar. Diménsi kompak, desain modéren sareng operasi intuitif mangrupikeun kaunggulan tina alat ieu, sayogi dina dua vérsi:

- luhur méja - TOP

- handapeun-counter sareng spout - IN.

Unduh katalog >>

Tingali berita anu sanésna:

18 Méi 2020

Nginum botol cai

April 17 2020

Lemah cai

April 8 2020

Éléktrolisis cai

April 7 2020

Kasabaran osmosis

April 6 2020

Filter cai